- Reaksiyon skoru
- 74
Kral ANC'yi açma ve driver nasıl kurulur gösteriyor.GX60 elime ulaştı, sağolsunlar usb hub göndermişler hediye olarak.
İlk izlenim olarak kulaklığın materyali gayet kaliteli duruyor.
1 saattir deniyorum terletmedi ve sıkmadı.
Oyun performansını bilmiyorum henüz denemedim.
Müzik açısından ise bas ağırlıklı geldi bana, epey hoşuma gitti. Ses seviyesi yüksek ve kaliteli.
ANC'yi henüz çözemedim anlamaya çalışıyorum.
Mikrofon kalitesi gayet iyi, en son arctis 7'min mikrofonunu yanlışlıkla ketçap'a bandırmıştım o yüzden çağ atladık
İki sorunum var, ilki gönderilen hub ile alakalı mı bilmiyorum onunla kullanınca seste takılma oldu. Direkt bilgisayara takınca sorun yok.
İkincisi gx30 ve pro'nun driverları var ama gx60'ınkini göremedim ben. Mail attım cevap bekliyorum gelirse güncellerim.
Sonuç olarak 200 liralık kupon ile 2800 TL civarına geldi sanırsam. Farklı üst düzey kulaklıklara sahip olan biri olarak, bence kesinlikle fiyatına değer.
Bende yorumumu yapim. Steam pubg de denedim ses muhteşem kasılıyor. DC de arkadaşla konuştum ses çok iyi dedi. YT video açtım ses çok güzel. Hem pubg hem dc hem yt ses çok net pürüzsüz. Tam anlamıyla fiyat performans bir kulaklık. Almak isteyen ama teredütte olan varsa direkt alabilir. Usb dönüştürücü hediyesi var ve Gank ekibinin özel notu güzeldi. Kısaca ÖNERİRİM.