Machenike GX30 E-Spor kulaklık 1399 TL!

GX60 elime ulaştı, sağolsunlar usb hub göndermişler hediye olarak.

İlk izlenim olarak kulaklığın materyali gayet kaliteli duruyor.
1 saattir deniyorum terletmedi ve sıkmadı.
Oyun performansını bilmiyorum henüz denemedim.
Müzik açısından ise bas ağırlıklı geldi bana, epey hoşuma gitti. Ses seviyesi yüksek ve kaliteli.
ANC'yi henüz çözemedim anlamaya çalışıyorum.
Mikrofon kalitesi gayet iyi, en son arctis 7'min mikrofonunu yanlışlıkla ketçap'a bandırmıştım o yüzden çağ atladık :D

İki sorunum var, ilki gönderilen hub ile alakalı mı bilmiyorum onunla kullanınca seste takılma oldu. Direkt bilgisayara takınca sorun yok.
İkincisi gx30 ve pro'nun driverları var ama gx60'ınkini göremedim ben. Mail attım cevap bekliyorum gelirse güncellerim.

Sonuç olarak 200 liralık kupon ile 2800 TL civarına geldi sanırsam. Farklı üst düzey kulaklıklara sahip olan biri olarak, bence kesinlikle fiyatına değer.
Kral ANC'yi açma ve driver nasıl kurulur gösteriyor.

Bende yorumumu yapim. Steam pubg de denedim ses muhteşem kasılıyor. DC de arkadaşla konuştum ses çok iyi dedi. YT video açtım ses çok güzel. Hem pubg hem dc hem yt ses çok net pürüzsüz. Tam anlamıyla fiyat performans bir kulaklık. Almak isteyen ama teredütte olan varsa direkt alabilir. Usb dönüştürücü hediyesi var ve Gank ekibinin özel notu güzeldi. Kısaca ÖNERİRİM.

ses ayarları nasıl olmalı sizce

Son düzenleme:
gx60ı aldığım gibi açtım 5dk hiç ayar yapmadan kullandım ses kalitesi gerçekten çok güzel bassları tam kıvamında ses yüksekliği beni tatmin etti daha yüksek olabilir miydi olabilirdi ama o zaman da kaliteden ödün verirdi gibi şuanlık ilk görüşlerim bunlar birazdan mikrofonunu ve dts ile ses kalitesi ne kadar değişiyor yazarım.

kulaklık çok rahat ses kalitesi baya iyi dts çok farkettirmiyor mikrofonu ortalama altı ancsi güzel çalışıyor bluetoothda ses kaliteleri arasında çok minimal farklılıklar var hissedilmiyor bile kulaklık biraz ağır ama konforu o yönünü benim için nötrledi malzeme kalitesi gayet güzel en iyi noktaları ses vurguları derinliği aşırı iyi f/p açısından 10/10luk bir kulaklık tek kötü yanı sesinin biraz kısık olması ki yüksek seste müzik dinleyen biri olmama rağmen bana yeterli geldi yazılımı olmaması kötü şarjını bt üzerinden görebiliyorum sadece.Artı ve eksi yönleri bunlardı umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Eline ulaştı USB hub yollamışlar hediye hoşuma gitti. Ben telefon ile denedim sesi güzel di pc de denemedim. Şık duruyor pc başında uzun saatler kullanınca büyük ihtimalle terleme yapar. Şu an için fp duruyor. Pc de kullanıp programla ayarlsrı yapan arkadaşlar yorum yaparsa sağlıklı olur. Ek olarak bas aşırı yoğun geldi bana. Tiz Bi tık düşük ses net ancak bass devreye girince Bi tık boğuk gibi bu dediğimi de sadece müzik kulağı olanlar anlar. Örnek olarak jblin hiç bir bt hoperlörü sesi net vermiyor bunun gibi farklar 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık çok rahat ses kalitesi baya iyi dts çok farkettirmiyor mikrofonu ortalama altı ancsi güzel çalışıyor bluetoothda ses kaliteleri arasında çok minimal farklılıklar var hissedilmiyor bile kulaklık biraz ağır ama konforu o yönünü benim için nötrledi malzeme kalitesi gayet güzel en iyi noktaları ses vurguları derinliği aşırı iyi f/p açısından 10/10luk bir kulaklık tek kötü yanı sesinin biraz kısık olması ki yüksek seste müzik dinleyen biri olmama rağmen bana yeterli geldi yazılımı olmaması kötü şarjını bt üzerinden görebiliyorum sadece.Artı ve eksi yönleri bunlardı umarım anlatabilmişimdir.
Bluetooth nasıl açılıyor tam bakamadım

Ürün yeni elime ulaştı, Valorant'ta test ettim. Ayak sesleri gayet net geliyor, oyundakiler mikrofonun çok net olduğunu söyledi. 1400 lira için gayet başarılı buldum. Yanında bir adet USB çoklayıcı hediye etmişler. Kargo geciktiği için olumsuz yorum yapacaktım ancak hediyeyi görünce biraz yumuşadım diyebilirim.

Benim için tek eksisi, kafa bandı daha büyük olabilirdi. Kafam biraz büyük olduğu için en son ayarda kullanıyorum şu an :ROFLMAO:

gx30 var bende herhangi bir ses açık değilken cızrtıya benzer sesler geliyor kulaklıktan normal bir şey mi sizde de var mı usb portuyla mı alakalı yardımcı olursanız sevinirim

gx30 var bende herhangi bir ses açık değilken cızrtıya benzer sesler geliyor kulaklıktan normal bir şey mi sizde de var mı usb portuyla mı alakalı yardımcı olursanız sevinirim
Bende problem yok, mikrofonda geliyordu gürültü engelleyici açtım bi tık azaldı.

Bu sene içerisinde bütün ekipmanları kapsayan ortak bir yazılım çıkıcakmış.

Selamlar
Hiç aklımda yokken forumda bu konuya denk gelip G30 Pro Tri Mode aldım. Gece aldım sabahında elime ulaştı. Muhtemelen konumumun Ankara olmasından kaynaklı. 2 Gündür kesintisiz kullandım.
Dün yaklaşık 8 saat kafamda durdu kafamı ağrıtmadı üst bandı. Ufak miktar terletti ama kullandığım diğer kulaklıklar (jlb, anker, medusa, logitech) kadar terletmedi. Çok yumuşak ve hafif geldi hatta. Discordda denediğim çoğu kulaklıkta karşıdan olumsuz dönüş aldım yıllardır. İlk defa arkadaşlarım seslerin çok yumuşak ve gerçek geldiğini söyledi. Hatta kulaklığı sordular bu başlığı attım kendilerine de. Valorant veya Cs denemedim henüz ama oynadığım diğer oyunlarda çok güzel ses var. Spotifyda telefonda bluetoothla ayrı usb ile ayrı denedim hepsinde başarılı. SAdece kablolu kullanırken ufak bi dip ses geldi. Kablosuz dongle ile bu sorun olmadı. Olumsuz gözlemlediğim tek yönü bu. Şarjı fulledim ne kadar gider bilmiyorum ama ort 10 saat kullandım bi sıkıntı yok şimdilik. Ayrıca Müzik modu ve gaming modu aktif edilebiliyor üzerindeki tuşlardan. Bunları da kullandım sorunsuz ve net ses geliyor.
Ben indirimsiz direkt olarak denemek istedim. Bu fiyata fazlasıyla uygun kulaklık. Tavsiye ederim.

Eline ulaştı USB hub yollamışlar hediye hoşuma gitti. Ben telefon ile denedim sesi güzel di pc de denemedim. Şık duruyor pc başında uzun saatler kullanınca büyük ihtimalle terleme yapar. Şu an için fp duruyor. Pc de kullanıp programla ayarlsrı yapan arkadaşlar yorum yaparsa sağlıklı olur. Ek olarak bas aşırı yoğun geldi bana. Tiz Bi tık düşük ses net ancak bass devreye girince Bi tık boğuk gibi bu dediğimi de sadece müzik kulağı olanlar anlar. Örnek olarak jblin hiç bir bt hoperlörü sesi net vermiyor bunun gibi farklar 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth nasıl açılıyor tam bakamadım
Herkes. Mİ gx 30 aldı? Yok mu gx 60 inceleyen aldım ben de ancak pc yok kimseden ses çıkmazsa en son çare kafeye gidip başka pc te test edeceğim. Ek olarak kulaklığın yazılımını yapıyorlarmış

Arkadaşlar kablosuz olan modelin ağırlığı ne kadar acaba? Sitede ben mi bulamadım yoksa yazmıyor mu?

Mikrofon açıkken bende de aynı sorun mevcut. Mikrofonu kapatınca gidiyor.

Geri