❌İndirim Bitti! Machenike marka tüm oyuncu ekipmanlarında 7 günlük indirim.

Yakında bitiyor zaten indirim bildiğim kadarıyla 1 haftalıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dene hocam alına bilir belki başka bir hesapla dene.
Aldım. Çok teşekkürler.

Shape olarak hangisi daha iyi sizce
Açıkçası wukongun çok göze çarpan bir tasarımı bence yok. G1 pro yu henüz sipariş verdiğim için kıyaslama yapmam için erken olur. Teslim olduğunda paylaşabilirim. Benim için hall efect yerine TMR olması önemli idi. O yüzden tercih ettim.

H2002p almayı düşünüyordum ama gx30 bu fiyata daha iyi bi seçim mi olur, inceleme videosunu vb. goremedim ama kullanan veya bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
havit al sakın gx30 alma ikisi arasında kaldım gx30 aldım memnun kalmadım çok dandik kulaklık iade için çok uğraşırsın

Aldım. Çok teşekkürler.

Açıkçası wukongun çok göze çarpan bir tasarımı bence yok. G1 pro yu henüz sipariş verdiğim için kıyaslama yapmam için erken olur. Teslim olduğunda paylaşabilirim. Benim için hall efect yerine TMR olması önemli idi. O yüzden tercih ettim.
İndirim kodu ne

Aldım. Çok teşekkürler.

Hall Efect Yerine TMR Olunca Ne degisiyor ki hocam ?
Yani tabi daha iyi oldugunu biliyorum ama Hall Effect'te cok iyi bildigim kadariyla aralarinda aman aman bir fark yok yani TMR Olmasini bu kadar ozel kilan farkli bir sey mi var Merak etim?

havit al sakın gx30 alma ikisi arasında kaldım gx30 aldım memnun kalmadım çok dandik kulaklık iade için çok uğraşırsın
Hocam yaşadığın sorun ne bilmiyorum tabi burda tercih meselesi havit ile karşılaştırma konularına forumlarda bakabilirsin teknik özellik olarakta gx30 daha iyi bir ürün şuan indirimde birde o yüzden zaten konouda gx30 dan bahsettim senin yaşadığın sorun ne bilmiyorum ama sen sorun yaşadın diye ürün sorun var anlamına gelmiyor bana sorarsan.

Hocam yaşadığın sorun ne bilmiyorum tabi burda tercih meselesi havit ile karşılaştırma konularına forumlarda bakabilirsin teknik özellik olarakta gx30 daha iyi bir ürün şuan indirimde birde o yüzden zaten konouda gx30 dan bahsettim senin yaşadığın sorun ne bilmiyorum ama sen sorun yaşadın diye ürün sorun var anlamına gelmiyor bana sorarsan.
Hocam buraya farklı forumların linki atılıyor mu bilmiyorum ama diğer forum sitesinde (anladın sen) bu kulaklığı alıp pişman olup iade edenlerin yorumlarına göz gezdir biraz ne dediğimi anlayacaksın bende f/p olarak aldım gx30 kulaklığı keşke almasaymışım iade için çok uğraştım tabi ki senin aldığında sorun çıkacak demiyorum ama böyle sıkıntılarının olduğunu bil diye uyarıyorum ayrıca kulaklık küçük arkadaşlar

Hocam gx30 prodan bahsetmiyosun demi, direkt duz gx30
Evet düz model prosunun stoğu yok galiba zaten

Aldım. Çok teşekkürler.

Tasarım değil hocam ergonomi olarak malzeme kalitesi olarak yorumunuzu bekliyorum. Küçük geliyor bana biraz Ultimate 2c. Ona göre satıp değiştireceğim.

Hocam buraya farklı forumların linki atılıyor mu bilmiyorum ama diğer forum sitesinde (anladın sen) bu kulaklığı alıp pişman olup iade edenlerin yorumlarına göz gezdir biraz ne dediğimi anlayacaksın bende f/p olarak aldım gx30 kulaklığı keşke almasaymışım iade için çok uğraştım tabi ki senin aldığında sorun çıkacak demiyorum ama böyle sıkıntılarının olduğunu bil diye uyarıyorum ayrıca kulaklık küçük arkadaşlar

Dostum aynı şekilde ürünü alıp memnun olanların forum konularınıda göz önünde bulundurman gerek.

Yada sana direk o zaman kesinlikle havit al dediğin ürünün şikayet yorumlarının linkini atayım https://www.sikayetvar.com/havit/h2002p şimdi bu şikayetlere bakarak insanlar havit almaması mı gerekli senin dediğine göre ?

Dostum aynı şekilde ürünü alıp memnun olanların forum konularınıda göz önünde bulundurman gerek.
Bende bir çok olumlu yoruma bakarak aldım ancak memnun kalmadım ve mikrofonu arızalı çıktı alın deneyin umarım memnun kalırsınız çünkü iade için kargoyu size ödetiyorlar GANK Şirketinin kargo şirketleriyle bir anlaşması yok

Tasarım değil hocam ergonomi olarak malzeme kalitesi olarak yorumunuzu bekliyorum. Küçük geliyor bana biraz Ultimate 2c. Ona göre satıp değiştireceğim.
Ona sonradan uyandım ama açıklamasını yine de bir önceki mesajda yapmıştım. :blobdance:
Evde iki dünya güzeli olduğu için iki taneyi aldım. Ürünler teslim edildiğinde bir test yapıp bireysel yorumumu paylaşabilirim. Açıkçası benim için o derece ki monster pusat pro (En küçüğü) benim en rahat oynadığım gamepad. Pusat clutch var, söylediğiniz gibi button shape xbox düzeninde ve gamepad çok büyük geliyor o yüzden bir türlü alışamadım. Wukong yine xbox düzeninde ama sanki daha ergonomik geldi. Machenike geldiğinde düzenin önemini netleştirebileceğim. Umarım her halükarda Ps düzeni bana kolay gelmiyordur çünkü hem o kadar para bayıldık hem de PC' de oynarken button config değiştirmek için ekstra program kullanmak (xconfig, ds4 v.b.) benim için sorun olmasa da çocuklar için sıkıntı yaratıyor. İnşallah bir orta yol buluruz.

(Wukong u sevmeme nedenlerimden diğerleri bluetooth bağlantısıyla x input olarak sisteme tanıtamamam, ultimate software v2 ile button düzenleme yapamamam.)

Hall Efect Yerine TMR Olunca Ne degisiyor ki hocam ?
Yani tabi daha iyi oldugunu biliyorum ama Hall Effect'te cok iyi bildigim kadariyla aralarinda aman aman bir fark yok yani TMR Olmasini bu kadar ozel kilan farkli bir sey mi var Merak etim?
O konuda haklısınız, TMR' da Hall Effect' te uzun ömürlü teknolojiler. En azından eski nesil mekanik controller ile kıyaslandığında. Ancak wukong ile ilgili diğer olumsuzlukları yukarıdaki mesajda belirttim. Nedense o sebeplerden bir türlü ısınamadım.

Tabii söz konusu oyunlar ve gamepadler olunca son söz onların sahiplerinin oluyor. :kedi:O yüzden onların kararıyla muhtemelen wukong satılmayacak. Hatta beraberinde aldığım redragon fizz pro klavye, mc hose a5 ultrada (O da sistem açılışında bluetooth ile bağlıyken sistem tarafından görünmüyor.) satılmayacak. :) bir şey değil ben ne zaman gamepad almaya başladım da toplamda 11 tane oldu onu anlayamadım. :kekw:

Şu an aktif kupon kodu nedir
"GANKSENİNLE"

Son düzenleme:
Ben g1 proyu hogwartsta denedim. Ve anında çalıştı, ayar falan yapmam gerekmedi. El biraz büyükse çok az küçük geliyor ama onun dışında kullanması keyifli, titreşimler vs yerinde.

Butonlar kaliteli hissiyat veriyor fakat shell kısmı şeffaf gözlük kabı gibi, elle tutulan yerlere tutuş artsın diye desen koymuşlar, butonlara basınca ufak bir hollow ses geliyor fakat bu fiyat bandında güzel özellikleri var.

Geri