Aldım. Çok teşekkürler.Yakında bitiyor zaten indirim bildiğim kadarıyla 1 haftalıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dene hocam alına bilir belki başka bir hesapla dene.
Açıkçası wukongun çok göze çarpan bir tasarımı bence yok. G1 pro yu henüz sipariş verdiğim için kıyaslama yapmam için erken olur. Teslim olduğunda paylaşabilirim. Benim için hall efect yerine TMR olması önemli idi. O yüzden tercih ettim.Shape olarak hangisi daha iyi sizce
havit al sakın gx30 alma ikisi arasında kaldım gx30 aldım memnun kalmadım çok dandik kulaklık iade için çok uğraşırsınH2002p almayı düşünüyordum ama gx30 bu fiyata daha iyi bi seçim mi olur, inceleme videosunu vb. goremedim ama kullanan veya bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
İndirim kodu neAldım. Çok teşekkürler.
Açıkçası wukongun çok göze çarpan bir tasarımı bence yok. G1 pro yu henüz sipariş verdiğim için kıyaslama yapmam için erken olur. Teslim olduğunda paylaşabilirim. Benim için hall efect yerine TMR olması önemli idi. O yüzden tercih ettim.
Hall Efect Yerine TMR Olunca Ne degisiyor ki hocam ?Aldım. Çok teşekkürler.
Açıkçası wukongun çok göze çarpan bir tasarımı bence yok. G1 pro yu henüz sipariş verdiğim için kıyaslama yapmam için erken olur. Teslim olduğunda paylaşabilirim. Benim için hall efect yerine TMR olması önemli idi. O yüzden tercih ettim.
Hocam gx30 prodan bahsetmiyosun demi, direkt duz gx30havit al sakın gx30 alma ikisi arasında kaldım gx30 aldım memnun kalmadım çok dandik kulaklık iade için çok uğraşırsın
Hocam yaşadığın sorun ne bilmiyorum tabi burda tercih meselesi havit ile karşılaştırma konularına forumlarda bakabilirsin teknik özellik olarakta gx30 daha iyi bir ürün şuan indirimde birde o yüzden zaten konouda gx30 dan bahsettim senin yaşadığın sorun ne bilmiyorum ama sen sorun yaşadın diye ürün sorun var anlamına gelmiyor bana sorarsan.havit al sakın gx30 alma ikisi arasında kaldım gx30 aldım memnun kalmadım çok dandik kulaklık iade için çok uğraşırsın
Hocam buraya farklı forumların linki atılıyor mu bilmiyorum ama diğer forum sitesinde (anladın sen) bu kulaklığı alıp pişman olup iade edenlerin yorumlarına göz gezdir biraz ne dediğimi anlayacaksın bende f/p olarak aldım gx30 kulaklığı keşke almasaymışım iade için çok uğraştım tabi ki senin aldığında sorun çıkacak demiyorum ama böyle sıkıntılarının olduğunu bil diye uyarıyorum ayrıca kulaklık küçük arkadaşlarHocam yaşadığın sorun ne bilmiyorum tabi burda tercih meselesi havit ile karşılaştırma konularına forumlarda bakabilirsin teknik özellik olarakta gx30 daha iyi bir ürün şuan indirimde birde o yüzden zaten konouda gx30 dan bahsettim senin yaşadığın sorun ne bilmiyorum ama sen sorun yaşadın diye ürün sorun var anlamına gelmiyor bana sorarsan.
Evet düz model prosunun stoğu yok galiba zatenHocam gx30 prodan bahsetmiyosun demi, direkt duz gx30
Tasarım değil hocam ergonomi olarak malzeme kalitesi olarak yorumunuzu bekliyorum. Küçük geliyor bana biraz Ultimate 2c. Ona göre satıp değiştireceğim.Aldım. Çok teşekkürler.
Dostum aynı şekilde ürünü alıp memnun olanların forum konularınıda göz önünde bulundurman gerek.Hocam buraya farklı forumların linki atılıyor mu bilmiyorum ama diğer forum sitesinde (anladın sen) bu kulaklığı alıp pişman olup iade edenlerin yorumlarına göz gezdir biraz ne dediğimi anlayacaksın bende f/p olarak aldım gx30 kulaklığı keşke almasaymışım iade için çok uğraştım tabi ki senin aldığında sorun çıkacak demiyorum ama böyle sıkıntılarının olduğunu bil diye uyarıyorum ayrıca kulaklık küçük arkadaşlar
Evet düz model prosunun stoğu yok galiba zaten
Yada sana direk o zaman kesinlikle havit al dediğin ürünün şikayet yorumlarının linkini atayım https://www.sikayetvar.com/havit/h2002p şimdi bu şikayetlere bakarak insanlar havit almaması mı gerekli senin dediğine göre ?Hocam buraya farklı forumların linki atılıyor mu bilmiyorum ama diğer forum sitesinde (anladın sen) bu kulaklığı alıp pişman olup iade edenlerin yorumlarına göz gezdir biraz ne dediğimi anlayacaksın bende f/p olarak aldım gx30 kulaklığı keşke almasaymışım iade için çok uğraştım tabi ki senin aldığında sorun çıkacak demiyorum ama böyle sıkıntılarının olduğunu bil diye uyarıyorum ayrıca kulaklık küçük arkadaşlar
Evet düz model prosunun stoğu yok galiba zaten
Bende bir çok olumlu yoruma bakarak aldım ancak memnun kalmadım ve mikrofonu arızalı çıktı alın deneyin umarım memnun kalırsınız çünkü iade için kargoyu size ödetiyorlar GANK Şirketinin kargo şirketleriyle bir anlaşması yokDostum aynı şekilde ürünü alıp memnun olanların forum konularınıda göz önünde bulundurman gerek.
Ona sonradan uyandım ama açıklamasını yine de bir önceki mesajda yapmıştım.Tasarım değil hocam ergonomi olarak malzeme kalitesi olarak yorumunuzu bekliyorum. Küçük geliyor bana biraz Ultimate 2c. Ona göre satıp değiştireceğim.
O konuda haklısınız, TMR' da Hall Effect' te uzun ömürlü teknolojiler. En azından eski nesil mekanik controller ile kıyaslandığında. Ancak wukong ile ilgili diğer olumsuzlukları yukarıdaki mesajda belirttim. Nedense o sebeplerden bir türlü ısınamadım.Hall Efect Yerine TMR Olunca Ne degisiyor ki hocam ?
Yani tabi daha iyi oldugunu biliyorum ama Hall Effect'te cok iyi bildigim kadariyla aralarinda aman aman bir fark yok yani TMR Olmasini bu kadar ozel kilan farkli bir sey mi var Merak etim?
"GANKSENİNLE"Şu an aktif kupon kodu nedir