❌İndirim Bitti! Machenike marka tüm oyuncu ekipmanlarında 7 günlük indirim.

Kol geldi, benim elim için çok az küçük ama sevdim. Tuşları sessiz, hissiyatı güzel. Ama asıl şaşırtan membran klavye oldu. Tuş hissiyatı mekanik klavyem kadar olmasa da yakın, sessiz, build kalitesi güzel, alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

750 lira için çok iyi klavye.
Hub300 gönderdiler mi

Alıntıyı görüntüleBIGBIG WON Aether aldım bu indirime girmiş bileydim bunu alırdım
Ben de bunun yerine Aether almayı düşünüyodum. Sanki Aether malzeme kalitesi bakımından biraz daha iyi gibi.

KOD hata verirse yeniden deneyin arkadaşlar. Bende başta kullanmadı hata verdi.

Gamepad BIGBIG WON ile kıyaslayınca hangisi daha iyi ? 200TL fark var.
Ben de iki gamepad arasında kaldım. Hangisini tercih ettiniz?

Ben de bunun yerine Aether almayı düşünüyodum. Sanki Aether malzeme kalitesi bakımından biraz daha iyi gibi.

İkisini de almadım. Şuanlık rafa kalktı

burası iade alıyorsa önce burdan al bi bak sonra aethere bi bak. Ben iki özellik fazla diye bu dedim. gyro ve tmr miydi neydi o. Bu arada biraz büyük olsa çok iyi olurdu aether onun dışında hiçbir sorunum yok

burası iade alıyorsa önce burdan al bi bak sonra aethere bi bak. Ben iki özellik fazla diye bu dedim. gyro ve tmr miydi neydi o. Bu arada biraz büyük olsa çok iyi olurdu aether onun dışında hiçbir sorunum yok
G1 Pro aldım, beğenmezsem iade ederim. Wraith'de kutuyu açtıktan sonra iade edemiyoruz diye şansımı ilk G1 Pro'da denemek istedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: nyaa
Kupon kodu yine bitmiş, bir tane beyaz aldım, bir tane daha beyaz alacaktım. Bilgisi olan var mı, kupon kodu tekrar gelir mi?

Bir de 8bitdo wukong vardı elimde ikinciyi alamayınca onu satmaktan vazgeçtim, siz ne dersiniz?

Kupon kodu yine bitmiş, bir tane beyaz aldım, bir tane daha beyaz alacaktım. Bilgisi olan var mı, kupon kodu tekrar gelir mi?

Bir de 8bitdo wukong vardı elimde ikinciyi alamayınca onu satmaktan vazgeçtim, siz ne dersiniz?
Kupon tek kullanımlık hocam ondan dolayı hata veriyor olabilir.

Yakında bitiyor zaten indirim bildiğim kadarıyla 1 haftalıktı

Anladım. Farklı hesapla aldırır mı acaba?
Dene hocam alına bilir belki başka bir hesapla dene.

Shape olarak hangisi daha iyi sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,084
Üyeler
183,057
Son üye
Yigitt1
Geri