Kaptan-ı Derya
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
wp den sorunca söylüyorHub300 geliyorsa alcam, sepette veya herhangi bir yerde hediye yazmıyor?
wp den sorunca söylüyorHub300 geliyorsa alcam, sepette veya herhangi bir yerde hediye yazmıyor?
K1 kabloluda var sadece hub300 bildiğim kadarıylaHub300 geliyorsa alcam, sepette veya herhangi bir yerde hediye yazmıyor?
Onu ekliyorum zaten, WhatsApp dan yazdım ama cevap yok bakalım. Netleşirse alcam.K1 kabloluda var sadece hub300 bildiğim kadarıyla
Bu rgb aydınlatma tuşlardan geçmeyince bir anlamı yok gece gözükmüyor. Bloody B328 klavye var 7 ci seneye girdi hala kullanıyorum. Tek sorunu üstünde ki harfler silinmesi oldu. Tuş takımını bulsam yada uyan alıp devam edeceğim ama yok. Şimdi %75 klavye bakıyorum rgb si tuşların içinden geçen aynı Bloody gibi lazer kesim olan.Alınır hocam neden alınmasın k1 Kablolu klavye var orda onu alana hub300 gönderiyorlarmış 400 tl ye denk geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel klavyeleri var yeni gelecek ürünleride var yakında diye yazıyor onları hiç görmedim yeni getircekler sanırım yani klavyeleri iyi .
Kaça düşmüştügx60 nasıl acaba![]()
Stok bitmiş hocam onların.Kaça düşmüştü
Kafası büyük olanlar için biraz dar demişler. Sipariş verdiğim geldiğinde unutmazsam paylaşırımArkdaşlar, Machenike GX30 kulaklığın ergonomisi nasıl?
2799Kaça düşmüştü
Hocam uzun süredir piyasada kulaklık , bu zamana kadar pedler ile sorun yaşayanı görmedim forumlarda.Kol harici kayda değer ürün göremedim maalesef. Kulaklıklara aldanmayın, kulak padi bulmanız imkansız deri olduğu için de kulağınızı koparcak yazın..... Aşınması vs de çok kolay oluyor.
Deri padler her zaman eksi maalesef. Ürün kağıt üzeri özellikler olarak iyi gerçekten ama kumaş padleri kutu içerisinde çıksa veya bulabilecek bir platform olsa çok net değerlendirilebilir çünkü yazın özellikle sıcak yerlerdeyseniz çekilmez oluyor. Corsair virtuoso xim vardı zamanında sırf bu yüzden elden çıkarmıştım.Hocam uzun süredir piyasada kulaklık , bu zamana kadar pedler ile sorun yaşayanı görmedim forumlarda.
Senin düşüncen öyle olabilir hocam tabi haklı olabilirsin, ama deri pedli diye bu fiyata alınmaz anlamına gelmiyor , kumaş olup bundan özellik açısından kat kat kötü olan bir çok ürün var . Ayrıca 1500 bandında en çok önerilen alınan ürünken şuan 1199 tl ye düşmüş.Deri padler her zaman eksi maalesef. Ürün kağıt üzeri özellikler olarak iyi gerçekten ama kumaş padleri kutu içerisinde çıksa veya bulabilecek bir platform olsa çok net değerlendirilebilir çünkü yazın özellikle sıcak yerlerdeyseniz çekilmez oluyor. Corsair virtuoso xim vardı zamanında sırf bu yüzden elden çıkarmıştım.