tüh alamadımHocalarım ben de bu sitenin indirim elçisi gibi oldum ama ihtiyacı olan vardır. Fiyatlar uygun geldi bana, siz de bir bakın isterseniz saat 21:00'da başlıyor 22:00'da bitecekmiş.
Tüm ürünlerde üyelere özel %7 ve seçili ürünlerde çok iyi fiyatlar veriyorlar ihtiyacı olan varsa bir baksın. Koltuk bence çok uygun, mouse pad zaten resmen bedava 33 TL'ye zurrna dürüm yenmiyor bu dönemde.
https://www.gamemar.com/gamemar-saatlik-indirimler-pmk142
5 stok vardı galibaHocalarım ben de bu sitenin indirim elçisi gibi oldum ama ihtiyacı olan vardır. Fiyatlar uygun geldi bana, siz de bir bakın isterseniz saat 21:00'da başlıyor 22:00'da bitecekmiş.
Tüm ürünlerde üyelere özel %7 ve seçili ürünlerde çok iyi fiyatlar veriyorlar ihtiyacı olan varsa bir baksın. Koltuk bence çok uygun, mouse pad zaten resmen bedava 33 TL'ye zurrna dürüm yenmiyor bu dönemde.
https://www.gamemar.com/gamemar-saatlik-indirimler-pmk142
benim sepetimdeki ürün gitti sonra alayım dedim sepete ekle dedim başkası aldı diyor ne saçmatüh alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 stok vardı galiba
ulan bi ben alamadım hocam nasıl aldınMousepad i sepete eklerken defalarca hata verdi ama başarıyla satın aldım. Teşekkürler.
Evet hocam üye değilim. Açılış fiyatını yazdım sadece yukarıda bazı arkadaşlar daha yüksek fiyatlar yazmışlar.hocam üye değilsinizdir %7 ile beraber dediğim fiyata düşüyor
ya stok bitti hay ben böyle işin zaten geçenki incehesaptaki mousepad i da kart limitinden kaçırdımulan bi ben alamadım hocam nasıl aldın
Valla hocam sepete ekle tuşuna defalarca bastım ama ürün başkasının sepetinde diye uyarı verdi hep. Sonra 2 kere direk satın al tuşuna basınca adres girme kısmı açıldı. Adresi doldurup kart bilgilerini girip sipariş verdim. Siparişe onayda verildi.ulan bi ben alamadım hocam nasıl aldın
h.oValla hocam sepete ekle tuşuna defalarca bastım ama ürün başkasının sepetinde diye uyarı verdi hep. Sonra 2 kere direk satın al tuşuna basınca adres girme kısmı açıldı. Adresi doldurup kart bilgilerini girip sipariş verdim. Siparişe onayda verildi.
kanka instagramlarına özelden isteğini söyle adamlar alıcısı var diye onu koysunlar haftada 3 kere soruyorlar zaten ne koyalım diyeya stok bitti hay ben böyle işin zaten geçenki incehesaptaki mousepad i da kart limitinden kaçırdım