❌İndirim Bitti! Asus tuf Gaming Combo 458 TL!!

hocam bildiğim kadarıyla üyelere tüm ürünlerde bu saatte pazartesi,çarşamba,cumartesi indirim var bi bakın derim o kategorideki diğer ürünlerde uygun.

1 tane stok mu olur yahu. Klavye + mouse combosu bakımından iyi bir kampanya ama 1 stok da ayıp. :)

Aldım arkadaşlar, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

1660591018101.png

artmış konu ilk açıldığında 550tl idi
Aynı satıcı olabilir, anlık olarak farklı platformlarda indirim yapmıştır. Stoklar bitince fiyat eski haline gelmiştir.

Bugün kargom sapasağlam bir şekilde elime ulaştı. 458TL gibi bir fiyata hem klavye hem fare bence on numara. K1 ve M3 ün malzeme kaliteleri çok üst düzey olduğunu söyleyebilirim.

K1 klavye mekanik değil ancak mekanik hisli membran bir klavye. Everest KB R8 den geçiş yaptım, aralarında pek bir fark yok, beyaz switch gibi ama daha kaliteli bir tuş yapısına sahip.

M3 fare ise gerek optiği gerek elimin içine tam oturması ve verdiği premium hissiyat gerçekten çok hoşuma gitti. Logitech G300S den geçiş yaptım ve iyi ki geçmişim diyorum. Aralarında devasa fark var, gerek malzeme kalitesi gerek üzerindeki aydınlatma ve yazılım açısından.

Sonuç olarak K1 ve M3 combo setden memnunum. Alabilen arkadaşlar olduysa onlara da hayırlı olsun diyorum.

Geri