alp-arslan
80+
Sormadan bilemezsin! Bu indirim, tanıtım maksatlı yapılmış bir indirim olduğundan bir güzellik yapabilirler. Denemekte fayda var.Ne yapabilirler ki![]()
Sormadan bilemezsin! Bu indirim, tanıtım maksatlı yapılmış bir indirim olduğundan bir güzellik yapabilirler. Denemekte fayda var.Ne yapabilirler ki![]()
Tamamdır yarın sabah arayayım hemen. TeşekkürlerSormadan bilemezsin! Bu indirim, tanıtım maksatlı yapılmış bir indirim olduğundan bir güzellik yapabilirler. Denemekte fayda var.
Sana sonuna kadar katılıyorum, hepsiburada dan almıştım bende toryum u 1850TL ye mal oldu. Gerçekten büyük devrim gibi bir şey eski ofis koltuğuma göre (ofis koltuğu dediğim 12 senelik kondisyonu sağlam ama konforu olmayan bir koltuk) Gerçekten bu paralara değmeyeceğini düşünmeyin, koltuk geldiğinden beri yaklaşık 5 6 saatir oturuyorum bilgisayar başında sıfır ağrı aşırı konforlu ve rahat.Arkadaşlar ürün geldi ve kurulumunu akşam üstü yaptım, size şöyle diyebilirim ben oturmuyormuşum. aşırı rahat ve ergonomik. tek sorunu şu en yakın ayarına aldığımda yaslandığım zaman 1 ayar geri atıyor. ve hafif gıcırdama mevcut
Yaslandığın zaman bir tık geri atması normal aslında. Birkaç oyuncu koltuğu deneyimledim çoğu tam dik durmuyor. Gıcırdayan vidaları da varsa makine yağı sürersen geçecektir. 5-6 ayda bir vida/yağ kontrol yapmak gerekiyor.Arkadaşlar ürün geldi ve kurulumunu akşam üstü yaptım, size şöyle diyebilirim ben oturmuyormuşum. aşırı rahat ve ergonomik. tek sorunu şu en yakın ayarına aldığımda yaslandığım zaman 1 ayar geri atıyor. ve hafif gıcırdama mevcut
zaten piyasanın çok altında bir fiyata aldık, biz aldıktan hemen sonra 2.700₺ ye geri çıktı. Tam oyuncu koltuğu aradığım zamanda indirim gelmesi de beni aşırı sevindirdi. yoksa hawk alacaktım ama 900₺ tasarruf etmem gerçekten işime geldi ve xdrive gibi kaliteli bir marka aldım. bu fiyata xprime gibi çakma koltuklar varken xdrive almak çok iyi.Sana sonuna kadar katılıyorum, hepsiburada dan almıştım bende toryum u 1850TL ye mal oldu. Gerçekten büyük devrim gibi bir şey eski ofis koltuğuma göre (ofis koltuğu dediğim 12 senelik kondisyonu sağlam ama konforu olmayan bir koltuk) Gerçekten bu paralara değmeyeceğini düşünmeyin, koltuk geldiğinden beri yaklaşık 5 6 saatir oturuyorum bilgisayar başında sıfır ağrı aşırı konforlu ve rahat.
Ben aile genetiği sağolsun 1.70 66-67 kilo civarındayım kilo bazlı ve cüsse bazlı tam oturdu diyebilirim, bu cüssede olan arkadaşlara önerimdir.Bu arada 184 boy, 95 kilo iri yapılıyım. Bacaklarım biraz kalın diz kapağının üstüne koltuğun kenarları bir tık baskı yapıyor. Bunun dışında her şeyi ile on numara. Umarım uzun yıllar kullanırız alan arkadaşlarla birlikte.