Neler Yeni

❌İndirim Bitti! xDrive Toryum oyuncu koltuğu 1975 TL!/Rampage Addison Masa Boy Mouse Pad 33 TL!

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Koltuğu satın almayacaksanız sepetten çıkarın ya! Almak için uğraşıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,227
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar ben koltuğu satın aldım 2.123 ₺ ye ve kargo ücretsiz olacak şekilde.
Üyelik açsaydım zaman kaybı yaşardım ve bundan dolayı 150 ₺ indirim için o koltuğu kaçırmak istemezdim ve hiç zaman kaybetmeden sipariş geçtim. Gamemar'ın müşteri hizmetleri ile WhatsApp destek'ten görüşme sağladım ve sağ olsunlar indirimi alamamış olsam bile siparişten sonra açmış olduğum Gamemar hesabımdan bana 150 ₺ lik indirim kuponu uyguladılar ve çok güzel jest yaptılar. Eğer ilgime odaklı herhangi bir üründe iyi bir indirim denk gelir ise 150 ₺ lik o kuponu kullanabilirim :)
Gamemar ailesine çok teşekkürler ! Samimiyet ve güven her zaman daha önemli...
WhatsApp Image 2022-08-18 at 16.37.34.jpeg
WhatsApp Image 2022-08-18 at 16.34.41.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

@emojesss :D

Son düzenleme:

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Talepleri bu görüntüleri burada paylaşmanmıydı yoksa 😂

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar ürün geldi ve kurulumunu akşam üstü yaptım, size şöyle diyebilirim ben oturmuyormuşum. aşırı rahat ve ergonomik. tek sorunu şu en yakın ayarına aldığımda yaslandığım zaman 1 ayar geri atıyor. ve hafif gıcırdama mevcut

OrkunJJ

80+ Silver
Arkadaşlar ürün geldi ve kurulumunu akşam üstü yaptım, size şöyle diyebilirim ben oturmuyormuşum. aşırı rahat ve ergonomik. tek sorunu şu en yakın ayarına aldığımda yaslandığım zaman 1 ayar geri atıyor. ve hafif gıcırdama mevcut
Sana sonuna kadar katılıyorum, hepsiburada dan almıştım bende toryum u 1850TL ye mal oldu. Gerçekten büyük devrim gibi bir şey eski ofis koltuğuma göre (ofis koltuğu dediğim 12 senelik kondisyonu sağlam ama konforu olmayan bir koltuk) Gerçekten bu paralara değmeyeceğini düşünmeyin, koltuk geldiğinden beri yaklaşık 5 6 saatir oturuyorum bilgisayar başında sıfır ağrı aşırı konforlu ve rahat.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaslandığın zaman bir tık geri atması normal aslında. Birkaç oyuncu koltuğu deneyimledim çoğu tam dik durmuyor. Gıcırdayan vidaları da varsa makine yağı sürersen geçecektir. 5-6 ayda bir vida/yağ kontrol yapmak gerekiyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sana sonuna kadar katılıyorum, hepsiburada dan almıştım bende toryum u 1850TL ye mal oldu. Gerçekten büyük devrim gibi bir şey eski ofis koltuğuma göre (ofis koltuğu dediğim 12 senelik kondisyonu sağlam ama konforu olmayan bir koltuk) Gerçekten bu paralara değmeyeceğini düşünmeyin, koltuk geldiğinden beri yaklaşık 5 6 saatir oturuyorum bilgisayar başında sıfır ağrı aşırı konforlu ve rahat.
zaten piyasanın çok altında bir fiyata aldık, biz aldıktan hemen sonra 2.700₺ ye geri çıktı. Tam oyuncu koltuğu aradığım zamanda indirim gelmesi de beni aşırı sevindirdi. yoksa hawk alacaktım ama 900₺ tasarruf etmem gerçekten işime geldi ve xdrive gibi kaliteli bir marka aldım. bu fiyata xprime gibi çakma koltuklar varken xdrive almak çok iyi.

OrkunJJ

80+ Silver
Bu arada 184 boy, 95 kilo iri yapılıyım. Bacaklarım biraz kalın diz kapağının üstüne koltuğun kenarları bir tık baskı yapıyor. Bunun dışında her şeyi ile on numara. Umarım uzun yıllar kullanırız alan arkadaşlarla birlikte.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bu arada 184 boy, 95 kilo iri yapılıyım. Bacaklarım biraz kalın diz kapağının üstüne koltuğun kenarları bir tık baskı yapıyor. Bunun dışında her şeyi ile on numara. Umarım uzun yıllar kullanırız alan arkadaşlarla birlikte.
Ben aile genetiği sağolsun 1.70 66-67 kilo civarındayım kilo bazlı ve cüsse bazlı tam oturdu diyebilirim, bu cüssede olan arkadaşlara önerimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,720
Üyeler
169,611
Son üye
h0n0r