❌İndirim Bitti! Machenike marka tüm oyuncu ekipmanlarında 7 günlük indirim.

Biz dışardan eve dönesiye gx60 tükenmiş 😒.

Ben zamanında g30 pro ön spariş ile aldım yanında ücretsiz verdiler hub ı :D ama 1 kere arzalandı iletişime geçtim pazar günü olamsına rağmen hemen yardımcı oldular ve yenisini gönderdiler çok ilgilier bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kodu nereye ayzıyoruz
Ürünü ekledikten sonra Çek kısmına yazıyorsun. Olmazsa sayfayı yenile.

Ben zamanında g30 pro ön spariş ile aldım yanında ücretsiz verdiler hub ı :D ama 1 kere arzalandı iletişime geçtim pazar günü olamsına rağmen hemen yardımcı oldular ve yenisini gönderdiler çok ilgilier bu arada

kodu nereye ayzıyoruz
Sepete ekle dedikten sonra sepetin altında promosyon kodu ekle diye bir yer var oraya

Kaç gündür klavye bakıyorum bunlar nasıldır?

Klavyeler nasıldır alınır mı ya?
Alınır hocam neden alınmasın k1 Kablolu klavye var orda onu alana hub300 gönderiyorlarmış 400 tl ye denk geliyor :D

Kaç gündür klavye bakıyorum bunlar nasıldır?
Güzel klavyeleri var yeni gelecek ürünleride var yakında diye yazıyor onları hiç görmedim yeni getircekler sanırım yani klavyeleri iyi .

Alınır hocam neden alınmasın k1 Kablolu klavye var orda onu alana hub300 gönderiyorlarmış 400 tl ye denk geliyor :D

Güzel klavyeleri var yeni gelecek ürünleride var yakında diye yazıyor onları hiç görmedim yeni getircekler sanırım yani klavyeleri iyi .
Hub300 geliyorsa alcam, sepette veya herhangi bir yerde hediye yazmıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,311
Üyeler
183,093
Son üye
latwe
Geri