❌İndirim Bitti! Machenike marka tüm oyuncu ekipmanlarında 7 günlük indirim.

Kod tekrar aktif.

1757407599863.webp

Kodla alanlara yanında hub300 göndermicekler mi
İlk kodlar bitmiş o sürede kod kullanamayanlara sipariş verenlere hub300 göndereceklermiş , şuan kodu tekrar eklemişler sınırlı olarak , kod eklendiği için tekrar hubu kaldırmışlar sanırım. 200TL indirim kuponunu şuan kullanabilirsin yani.

g1 mi yoksa bigbig wonmu
Ben forum forum gezerek bilgili arkadaşların yorumlarına bakarak söylüyorum , g1 pro için 1900 fiyatına alınabilcek en iyi gamepad deniliyordu , 200tl ürün kendi indirime girmiş ayrıca şuanda 200tl daha indirim var ekstra olarak ki 1500e düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu tek incelemeye dayanarak yapmak mantıksız bence hocam , bende 0 kulaklık aldım bilinen marka zamanında sorunlu çıktı ama ürün gayet iyi üründü. Tercih sizin isterseniz tüm forumlara bakabilirsiniz.

"200 Kişiyle sınırlı olan “GANKSENİNLE” kodu yoğun istek üzerine tekrar aktif edilmiştir." böyle bir yazı geldi wp den ilgilenen arkadaşlar düşünsün

Ben zamanında g30 pro ön spariş ile aldım yanında ücretsiz verdiler hub ı :D ama 1 kere arzalandı iletişime geçtim pazar günü olamsına rağmen hemen yardımcı oldular ve yenisini gönderdiler çok ilgilier bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"200 Kişiyle sınırlı olan “GANKSENİNLE” kodu yoğun istek üzerine tekrar aktif edilmiştir." böyle bir yazı geldi wp den ilgilenen arkadaşlar düşünsün
kodu nereye ayzıyoruz

Ben zamanında g30 pro ön spariş ile aldım yanında ücretsiz verdiler hub ı :D ama 1 kere arzalandı iletişime geçtim pazar günü olamsına rağmen hemen yardımcı oldular ve yenisini gönderdiler çok ilgilier bu arada
Yanlış hatırlamıyorsam ön siparişe özel göndermişlerdi ozamanlar.

Geri