❌İndirim Bitti! Machenike marka tüm oyuncu ekipmanlarında 7 günlük indirim.

gamepad kullanma yeteneğim 0 önceden alt versiyonları aldım kullanamadım sattım :D ellerim böyle oluyor malasef felçi gibi oynayamıyorum hep klavye yüzüden 25 yıldır elimden klavye düşmedi :D
Alıntıyı görüntüle
Aynı durum bende de geçerli. Gamepad rahat olur dedim yok aga klavyeye alıstım ya cok zor geliyor. Abime verdim bu yüzden.

Oynadığımız oyunlardan dolayı alışık değiliz aslında:giggle:
Bu arada konudaki kulaklıgı aldım, umarım pisman etmez. Kulaklık kullanmayı sevmiyorum ama arada bir lazım oluyor. Fiyatı uygun ve yorumları da olumlu olunca verdim gitti. Bu da tatmin etmezse ileride premium bir modele geçerim.

Bu arada konudaki kulaklıgı aldım, umarım pisman etmez. Kulaklık kullanmayı sevmiyorum ama arada bir lazım oluyor. Fiyatı uygun ve yorumları da olumlu olunca verdim gitti. Bu da tatmin etmezse ileride premium bir modele geçerim.
Hayırlı olsun hocam memnun edecektir çoğu kişiden olumlu not aldıysa vardır bildikleri.

Hayırlı olsun hocam memnun edecektir çoğu kişiden olumlu not aldıysa vardır bildikleri.
Teşekkürler hocam. Kulaklık erbabı olan arkadasların yorumları olumluysa sorun yok. Bilgisi olmayanlar öneriyorsa sıkıntı. Mesela kulaklık konusunda benim bilgim yok ama monitörde bilgim var. Samsung G3 ve excalibur gibi çöpleri önerenler görüyorum. Umarım bilgili insanlar yorum yapmıstır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Teşekkürler hocam. Kulaklık erbabı olan arkadasların yorumları olumluysa sorun yok. Bilgisi olmayanlar öneriyorsa sıkıntı. Mesela kulaklık konusunda benim bilgim yok ama monitörde bilgim var. Samsung G3 ve excalibur gibi çöpleri önerenler görüyorum. Umarım bilgili insanlar yorum yapmıstır.
Yok hocam bilir kişiler yorumlarına dayanarak söyledim bende aldım ürünü.

1757449571136.webp
BIGBIG WON Aether aldım bu indirime girmiş bileydim bunu alırdım

Klavye fiyatları sizce nasıl alınır mı arkadaş oyun kolu harici iyi değil fiyatlar yazmışta

Klavye fiyatları sizce nasıl alınır mı arkadaş oyun kolu harici iyi değil fiyatlar yazmışta
Alışveriş yaparken sadece bir kişinin yorumuna bakarak karar verme. Diğer firmaları ve ürünleri de mutlaka araştır. Fiyatlara tekrar bakmadan, aceleyle karar verme.
Örneğin: K1 Kablolu Membran RGB Türkçe klavye var. Fiyatı 749 TL ama yanında 350 TL değerinde HUB300 hediye ediliyor. Bu durumda klavye sana 400 TL’ye gelmiş oluyor. Zaten 749 TL’ye bile oldukça uygun bir ürünken, yanında böyle bir hediye verilmesi fiyat-performans açısından gayet mantıklı.Bu yüzden bir kişi "fiyat kötü" ya da "ürün harika" dedi diye hemen karar verme. Kendin araştır, farklı yerlerdeki yorumlara ve incelemelere bak. Mesela GX30 kulaklık daha önce 1.799 TL’ye satılıyordu, şu an indirim ve kuponlarla 1.199 TL’ye kadar düşebiliyor. İncelemelere ve forumlardaki yorumlara bakarsan, kulaklığın kalitesini ve bu fiyatın ne kadar iyi olduğunu görebilirsin.

Kol geldi, benim elim için çok az küçük ama sevdim. Tuşları sessiz, hissiyatı güzel. Ama asıl şaşırtan membran klavye oldu. Tuş hissiyatı mekanik klavyem kadar olmasa da yakın, sessiz, build kalitesi güzel, alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

750 lira için çok iyi klavye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri