teslim edildi mi hocamDaha yeni kargo paketleniyor bilgisi geldi. Hafta içi gelir herhalde.
teslim edildi mi hocamDaha yeni kargo paketleniyor bilgisi geldi. Hafta içi gelir herhalde.
Kargoya verildi bugün.teslim edildi mi hocam
Benim de öyle, ama kargo takipte gönderi bulunamadı diyor. Sizin de öyle mi?Kargoya verildi bugün.
heyecanla bekleme devam umarım hayal kırıklığına uğramayız.hocam gelince karşılaştırma sonucunuzu yazar mısınız, ben de gx30 pro olanı aldım ama gümrükte kalmış , bi kavuşamadık kulaklığa![]()
ben almıştımgx60 alan var mı
GELİNCE YORUMUNUZu yazabilir misiniz RİCA ETSEMben almıştım
Kargo bilgisi desen o da yok. Arayacağım bugün, müşteri memnuniyeti istiyorsanız 1-0 geride başladınız diyeceğim.Temu dan söylesek gelmişti şimdiye![]()
Kargo kodu yanlış mi diyorum, hayir yanlış değil sadece guncelleme yapmamislar diyor. Sizin de böyle mi? Kargo kodu hepsijette goruntulenmiyorKargo bilgisi desen o da yok. Arayacağım bugün, müşteri memnuniyeti istiyorsanız 1-0 geride başladınız diyeceğim.
Aynen öyle hocam.Kargo kodu yanlış mi diyorum, hayir yanlış değil sadece guncelleme yapmamislar diyor. Sizin de böyle mi? Kargo kodu hepsijette goruntulenmiyor
Hepsijet'e wp hattindan ulaştım. Kargonuz henüz transfer merkezine ulaşmamış diyor. 24 saat geçmiş daha yola bile çıkmadı. Gank'ın durumu hadi gümrükten affedilir de çalıştıkları hepsijet ile bir tane bile olumlu geçmişim yok. Rezil bir kargo sistemi.Aynen öyle hocam.