Machenike GX30 E-Spor kulaklık 1399 TL!

Machenike GX30 1599 TL ve mikrofon - ses kalitesi olarak Cloud 3'e baya yakın. FPS ve hikayeli oyunlardaki başarısı baya iyi. Çift sürücülü. KAPLAN200 koduyla 1399 TL.
Arkadaşlar bende alıcam mikrofon kalitesi kulaklık ses kalitesi iyi mi? teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuzunu alıcam güzelmi lütfen yazın ses kalitesi mikrofonu

138+ saat pil ömrü varsa çekiyorum ben
Pil ömrü güzelde ses kalitesi nasıldır kablosuzda acaba ? discord da rahat çalışır mı yorum hiç yok öğrenmek lazım fiyatı çok uygun değil çünkü aynı ayarda çin markaların daha uygun fiyatlı kablosuzları var

bende şuanda v2x var gelince kıyaslıycam evde cocuk var kablolu zor oluyor artık
hocam gelince karşılaştırma sonucunuzu yazar mısınız, ben de gx30 pro olanı aldım ama gümrükte kalmış , bi kavuşamadık kulaklığa :D

Gank müşteri hizmetleri aradı, gümrük gecikmesinden dolayı kargolama süresi birkaç gün uzayacak yarın ya da cumartesi kargoya verilecek dedi. Arayıp haber vermeleri bile +1 benim için. Gelince yazarım yine.

Gank müşteri hizmetleri aradı, gümrük gecikmesinden dolayı kargolama süresi birkaç gün uzayacak yarın ya da cumartesi kargoya verilecek dedi. Arayıp haber vermeleri bile +1 benim için. Gelince yazarım yine.
Aynı şekilde beni de aradılar, gümrükten geçişte problem olup olmadığını sordum. Geçeceğini öngörüyoruz dediler. Yeni kanunlar neticesinde problem oluşmuş. Umarım kutuları açmazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,229
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri