iki gün önce yazdım cuma gününe kadar kargoların dağıtıma çıkacağını söyledi bekle bekle taşa döndükHiç ses yok satıcı firmadan, bizim kulaklıklar gümrükte kaldı sanırım. Alırken de beğenmiştim halbuki![]()
iki gün önce yazdım cuma gününe kadar kargoların dağıtıma çıkacağını söyledi bekle bekle taşa döndükHiç ses yok satıcı firmadan, bizim kulaklıklar gümrükte kaldı sanırım. Alırken de beğenmiştim halbuki![]()
Arkadaşlar bende alıcam mikrofon kalitesi kulaklık ses kalitesi iyi mi? teşekkürlerMachenike GX30 1599 TL ve mikrofon - ses kalitesi olarak Cloud 3'e baya yakın. FPS ve hikayeli oyunlardaki başarısı baya iyi. Çift sürücülü. KAPLAN200 koduyla 1399 TL.
![]()
Machenike GX30 Gri Kablolu Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
Kablosuzunu alıcam güzelmi lütfen yazın ses kalitesi mikrofonu
138+ saat pil ömrü varsa çekiyorum ben
Pil ömrü güzelde ses kalitesi nasıldır kablosuzda acaba ? discord da rahat çalışır mı yorum hiç yok öğrenmek lazım fiyatı çok uygun değil çünkü aynı ayarda çin markaların daha uygun fiyatlı kablosuzları var138+ saat pil ömrü varsa çekiyorum ben
hocam gelince karşılaştırma sonucunuzu yazar mısınız, ben de gx30 pro olanı aldım ama gümrükte kalmış , bi kavuşamadık kulaklığabende şuanda v2x var gelince kıyaslıycam evde cocuk var kablolu zor oluyor artık
Aynı şekilde beni de aradılar, gümrükten geçişte problem olup olmadığını sordum. Geçeceğini öngörüyoruz dediler. Yeni kanunlar neticesinde problem oluşmuş. Umarım kutuları açmazlar.Gank müşteri hizmetleri aradı, gümrük gecikmesinden dolayı kargolama süresi birkaç gün uzayacak yarın ya da cumartesi kargoya verilecek dedi. Arayıp haber vermeleri bile +1 benim için. Gelince yazarım yine.
ön siparişten alan kimseye gitmedi sanırım kargoya bile verilmedi daha verilen var mıÜrünü eline ulaşan var mı
Daha yeni kargo paketleniyor bilgisi geldi. Hafta içi gelir herhalde.ön siparişten alan kimseye gitmedi sanırım kargoya bile verilmedi daha verilen var mı
Umarım hocam.Daha yeni kargo paketleniyor bilgisi geldi. Hafta içi gelir herhalde.