Bugün ön siparişin son günü, muhtemelen hafta sonuna kadar gelir. 13.05.2025 te sipariş verdim bende.geçen hafta perşembe 19.00 da sipariş verdim hala kargoya verilmedi sadece onaylandı yazıyor sende durum ne? (gx30)
hocam gelince değerlendirmenizi bana yazabilir misiniz rica etsemHala kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldım gx 60 modelini inşallah iyidir I sesi
bende şuanda v2x var gelince kıyaslıycam evde cocuk var kablolu zor oluyor artıkRazer Blackshark V2X'den iyi midir ?
Bu kulaklık da kablolu değil mi hocam ? Yoksa siz GX60 ya da GX30 Pro'dan mı bahsediyorsunuz ?bende şuanda v2x var gelince kıyaslıycam evde cocuk var kablolu zor oluyor artık
Machenike GX30 Pro Tri-Mode sipariş ettim üstadBu kulaklık da kablolu değil mi hocam ? Yoksa siz GX60 ya da GX30 Pro'dan mı bahsediyorsunuz ?
Yaparım tabii ki. Ancak mobilde deneyeceğim. Sırf merak ettiğim için şehir dışına sipariş geçtim. İzinli gününde kafede denerim yine bakalım ama mutlaka yazarım buraya. Typ c dongle çıkması da çok büyük Bi avantajhocam gelince değerlendirmenizi bana yazabilir misiniz rica etsem