Maviejderya
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Dağıtıma çıktı mesajı geldi ama başka kargo da olabilir 

Valla hocam 16 gün olmuş, Çin'e kendim gidip alıp gelirdim bu zamana kadar. Daha kargo hareket bile etmemiş. İlk ve son alışverişim olacak Gank'tan.Hepsijet'e wp hattindan ulaştım. Kargonuz henüz transfer merkezine ulaşmamış diyor. 24 saat geçmiş daha yola bile çıkmadı. Gank'ın durumu hadi gümrükten affedilir de çalıştıkları hepsijet ile bir tane bile olumlu geçmişim yok. Rezil bir kargo sistemi.
Şu an tek isteğim gx30'un uzmemesi. Ben de ilerleyen zamanlarda Gank'i negatif olarak hatırlayacağımAz önce kargo girişi yapılmış, SMS geldi. 2 gün sonraya teslimat tarihi gösteriyor. Hadi hayırlısı.
Hocam görseller vs. de ekleyip zahmet olmazsa detaylı inceleme atabilir misiniz?Benim gx30 geldi. Kargoyu hepsijetle yaşanan sıkıntıdan dolayı kendileri getirdiler(konum Ankara) Ufaktan bi denedim parasını her türlü hak ediyor. Ses kalitesi güzel. Yanında usb hub göndermişler hediye olarak.
Mikrofonu nasıl hocam?gx30 geldi. yanında hediye de yollamışlar krallarım ya. beklentimi ise fazlasıyla karşılıyor gibi duruyor şu an
BJK200200 liralık kod artık çalışmıyor. başka kod bilen var mı?