Machenike GX30 E-Spor kulaklık 1399 TL!

Hepsijet ile çalışıyoruz barkod işlemlerini hallediyoruz bugün öğleden sonra bütün kargolar tamamlanacak dedi müşteri hizmetleri

Hepsijet'e wp hattindan ulaştım. Kargonuz henüz transfer merkezine ulaşmamış diyor. 24 saat geçmiş daha yola bile çıkmadı. Gank'ın durumu hadi gümrükten affedilir de çalıştıkları hepsijet ile bir tane bile olumlu geçmişim yok. Rezil bir kargo sistemi.
Valla hocam 16 gün olmuş, Çin'e kendim gidip alıp gelirdim bu zamana kadar. Daha kargo hareket bile etmemiş. İlk ve son alışverişim olacak Gank'tan.

Az önce kargo girişi yapılmış, SMS geldi. 2 gün sonraya teslimat tarihi gösteriyor. Hadi hayırlısı.

Benim gx30 geldi. Kargoyu hepsijetle yaşanan sıkıntıdan dolayı kendileri getirdiler(konum Ankara) Ufaktan bi denedim parasını her türlü hak ediyor. Ses kalitesi güzel. Yanında usb hub göndermişler hediye olarak.

Benim gx30 geldi. Kargoyu hepsijetle yaşanan sıkıntıdan dolayı kendileri getirdiler(konum Ankara) Ufaktan bi denedim parasını her türlü hak ediyor. Ses kalitesi güzel. Yanında usb hub göndermişler hediye olarak.
Hocam görseller vs. de ekleyip zahmet olmazsa detaylı inceleme atabilir misiniz?

gx30 geldi. yanında hediye de yollamışlar krallarım ya. beklentimi ise fazlasıyla karşılıyor gibi duruyor şu an

GX60 elime ulaştı, sağolsunlar usb hub göndermişler hediye olarak.

İlk izlenim olarak kulaklığın materyali gayet kaliteli duruyor.
1 saattir deniyorum terletmedi ve sıkmadı.
Oyun performansını bilmiyorum henüz denemedim.
Müzik açısından ise bas ağırlıklı geldi bana, epey hoşuma gitti. Ses seviyesi yüksek ve kaliteli.
ANC'yi henüz çözemedim anlamaya çalışıyorum.
Mikrofon kalitesi gayet iyi, en son arctis 7'min mikrofonunu yanlışlıkla ketçap'a bandırmıştım o yüzden çağ atladık :D

İki sorunum var, ilki gönderilen hub ile alakalı mı bilmiyorum onunla kullanınca seste takılma oldu. Direkt bilgisayara takınca sorun yok.
İkincisi gx30 ve pro'nun driverları var ama gx60'ınkini göremedim ben. Mail attım cevap bekliyorum gelirse güncellerim.

Sonuç olarak 200 liralık kupon ile 2800 TL civarına geldi sanırsam. Farklı üst düzey kulaklıklara sahip olan biri olarak, bence kesinlikle fiyatına değer.

Geri