kayarankin
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
hocam 100+3dB olması lazım ses seviyesi yeterli cloud 2 buds 3pro iem vs kullanan biriyim.kaç dB biliyor musunuz? önceki kulaklığınız neydi, ondan daha düşük mü sesi
hocam 100+3dB olması lazım ses seviyesi yeterli cloud 2 buds 3pro iem vs kullanan biriyim.kaç dB biliyor musunuz? önceki kulaklığınız neydi, ondan daha düşük mü sesi
Iem ne kullanıyorsun ?hocam 100+3dB olması lazım ses seviyesi yeterli cloud 2 buds 3pro iem vs kullanan biriyim.
eskiden cca c12 kullanıyordum buds 3 pro çıkınca ona geçtim.Iem ne kullanıyorsun ?
cloud 2 nin sesi en yüksekte bana gayet fazla geldi tatmin eder mi bu benihocam 100+3dB olması lazım ses seviyesi yeterli cloud 2 buds 3pro iem vs kullanan biriyim.
Ben ön sipariş olayları bittikten sonra stoktan teslim sipariş verdim. Aynı gün kargoya verdiler.ayrıca bilenler varsa kaç günde kargoya verilir ürün?
bende dün akşam sipariş verdim bakalım ne zaman vereceklerBen ön sipariş olayları bittikten sonra stoktan teslim sipariş verdim. Aynı gün kargoya verdiler.
Atk Mercury iyzico ve parolapara cashbackleMachenike GX30 1599 TL ve mikrofon - ses kalitesi olarak Cloud 3'e baya yakın. FPS ve hikayeli oyunlardaki başarısı baya iyi. Çift sürücülü. KAPLAN200 koduyla 1399 TL.
![]()
Machenike GX30 Gri Kablolu Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
hocam benim aldığım gx60 modeliydi gx60ın şuan satılmıyor olması lazım kulaklık kronik mikrofon arızasıyla geliyor ağustos ayında cipseti değiştirilmiş şekilde geleceğini söylemişleri.cloud 2 nin sesi en yüksekte bana gayet fazla geldi tatmin eder mi bu beni
şu uygulamalardaki ayarlarını atsana reis burayaledsiz 3-4 gün gidiyor sürekli pc başındayım günde 14 saat flan kullanıyorum yaklaşık ömrü 80 saat flan keisnlikle 138 saat değil bu bir - ancak ses kelitesi söyleğim gibi iyi ama uygulaması çok kötü bende peace uygulaması ve eq APO uygulamsıyla bir ayar çektim driveride sildim hocam mis gibi oldu
veya senin profil'in varsa onu indirip aktarabiliyormuyuz?şu uygulamalardaki ayarlarını atsana reis buraya