Machenike K500 Pro-B94 1800 liraya aldım h.o g.o ?

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,226
Hocam bunu iki versiyonu var. Biri düz, diğeri Tri-mode diye geçiyor. Düz olanda ses yalıtımı falan olmayabilir iyice araştır derim. Distribütör iki modelin farkını doğru dürüst yazmamış, üreticiden bir görsel koymuş açıklamaya.

Son düzenleme:
Hocam bunu iki versiyonu var. Biri düz, diğeri Tri-mode diye geçiyor. Düz olanda ses yalıtımı falan olmayabilir iyice araştır derim ben.
bendeki tri mode olması lazım çok önemli bir şey mi peki

Önemli tabii ahaha. Bak yorumlarda bişeyler yazmışlar; kutularda güncelleme falan diyor neyin ne olduğu belli değil :)
neyin ne olduğu belli değil derken ne yani anlamadım iyi bir klavye işte ses yalıtımı diye bir şey mi var duvar mı bu bilmediğin bir ürünü saçma bir şekilde kötüleme

neyin ne olduğu belli değil derken ne yani anlamadım iyi bir klavye işte ses yalıtımı diye bir şey mi var duvar mı bu
Tuşların bastıkça çıkardığı sesi azaltmak için içine sünger, silikon tabaka veya yastıklayıcı malzemeler köpük falan koyuluyor. Daha iyi ses çıkması için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam linkini atsana aldığın yerin

Düz K500 olan bu sadece 3pinli destekliyo ve köpük vs. yok bomboş içi. 1800 Etmez.

Bu Tri-mode Olan 3 ve 5 pin destekliyor, köpük falan var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,086
Üyeler
184,727
Son üye
emnylcr
Geri