isimsizüye
80+ Gold
.
Ryzen İşlemciler için çekerimBenzer bir konu var mı bilmiyorum ama bence faydalı bir içerik olabilir.
başka konun atmanın ne anlamı var hocam ? belki olmadı ben detaylı video çekeceğim.Bence böyle bir konu açmanıza gerek yok, direkt yapın sonrasında da başka biri "macOS nasıl kurulur" gibi bir konu açarsa direkt rehber konuyu atarız.
E tamam fark etmez, biri "macOS nasıl kurulur" diye konu açarsa attığınız rehber videoyu atarızbaşka konun atmanın ne anlamı var hocam ? belki olmadı ben detaylı video çekeceğim.
Valla İlk Ryzen işlemciler çeksem mantıklı olur muE tamam fark etmez, biri "macOS nasıl kurulur" diye konu açarsa attığınız rehber videoyu atarız.
Bence olur, ama tabii ki en detaylı şekilde yapabilirseniz ve hepsi aynı videoda yer alabilirse güzel olur.Valla İlk Ryzen işlemciler çeksem mantıklı olur mu?
usb yazmasına kadar hepsini çekecem ayrı çekmicemBence olur, ama tabii ki en detaylı şekilde yapabilirseniz ve hepsi aynı videoda yer alabilirse güzel olur.
Hah o zaman çok iyi olur. Tam da demek istemeye çalıştığım şeydi bu. Gerekirse 1 saat olsun video, yine değerusb yazmasına kadar hepsini çekecem ayrı çekmicem
aynen öyleHah o zaman çok iyi olur. Tam da demek istemeye çalıştığım şeydi bu. Gerekirse 1 saat olsun video, yine değer.
bakalım nolcak bi sorun olmazsa bi kaç güne çekecem inşallahHah o zaman çok iyi olur. Tam da demek istemeye çalıştığım şeydi bu. Gerekirse 1 saat olsun video, yine değer.