Neler Yeni

MacOS kurup sadece ders için kullanabileceğim ince laptop var mıdır?

JustCort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melek Rüya
Bütçe
6000
Selamlar,biliyorsunuz macbook fiyatları malum o yüzden daha ucuz bi alternatif arıyorum yazın ders çalışmak için. çok kaba durmayan,aşırı kalın olmayan,MacOS’in akıcı çalışabileceği bir laptop öneriniz varsa alabilirim. Eski model olması ya da 2. el olması falan umrumda değil sadece çok aman aman kaba durmasın,ince olursa da tadından yenmez çünkü genelde yanımda taşıyacağım kütüphaneye. Şimdiden teşekkürler

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Selamlar,biliyorsunuz macbook fiyatları malum o yüzden daha ucuz bi alternatif arıyorum yazın ders çalışmak için. çok kaba durmayan,aşırı kalın olmayan,MacOS’in akıcı çalışabileceği bir laptop öneriniz varsa alabilirim. Eski model olması ya da 2. el olması falan umrumda değil sadece çok aman aman kaba durmasın,ince olursa da tadından yenmez çünkü genelde yanımda taşıyacağım kütüphaneye. Şimdiden teşekkürler
Macos asla açmaz ama zorinos adli linux distrosunu onerebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macosla birebir aynı nerdeyse

JustCort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melek Rüya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macos asla açmaz ama zorinos adli linux distrosunu onerebilirim
MacOS olması önemli hocam ya telefondan falan sürekli ders notuydu cart curt göndermem gerekiyor MacOS’te daha kolay olur gibi bütçeyi 7.5kya kadar zorlasam 2.elden bir şeyler çıkmaz mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Mesaj otomatik birleştirildi:

He macos istediğini görmemişim

YazılımKafa

80+ Gold
Knk özellikle Mac os isteme nedenin ne? Ders çalışmak için vs demişsin.

JustCort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melek Rüya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk özellikle Mac os isteme nedenin ne? Ders çalışmak için vs demişsin.
IPad ve IPhone kullanıyorum. Kolayca dosyaları almam gerekiyor hocam yaşadığım şehirde internet çok düşük sürekli Drive’a yükle ordan indir vs. olayı olmuyor MacOS’te AirDrop ile vs. hemen halledebiliyorum o yüzden yani.

YazılımKafa

80+ Gold
IPad ve IPhone kullanıyorum. Kolayca dosyaları almam gerekiyor hocam yaşadığım şehirde internet çok düşük sürekli Drive’a yükle ordan indir vs. olayı olmuyor MacOS’te AirDrop ile vs. hemen halledebiliyorum o yüzden yani.
Anladım 👍 Yani mantıklı. İnşaallah aradığın gibi bir şey bulursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,092
Üyeler
167,054
Son üye
azatt36
Top Bottom