Neler Yeni

Mac'teki Safari İçin En İyi AdBlocker Nedir

fuatm

80+
Sorum budur bu konu umarım herkese yardımcı olur , en güvenli ve en güzel adblocker nedir acaba safari için . Google cephesinde ublock origin kullanıyorum ama safaride kalktı , yardımlarınızı bekliyorum

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
uBlock Origin kalktıysa pek bir alternatif kalmıyor. Açık kaynak ve çok düşük bir kaynak kullanımına sahipti. Adblock Plus olabilir fakat uBlock Origin gibi hissettirmez.

fuatm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uBlock Origin kalktıysa pek bir alternatif kalmıyor. Açık kaynak ve çok düşük bir kaynak kullanımına sahipti. Adblock Plus olabilir fakat uBlock Origin gibi hissettirmez.
AdBlock Plus tarafında birsürü sahteler çıktı seçmesi sıkıntı sanırım reklam engelleyici kullanmayacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
AdBlock Plus tarafında birsürü sahteler çıktı seçmesi sıkıntı sanırım reklam engelleyici kullanmayacağım
Evet, Adblock Plus'u önermiyorum. Sadece isminden dolayı uBlock Origin'den daha fazla popüler.

softwaredevelopers

80+ Bronze
Sorum budur bu konu umarım herkese yardımcı olur , en güvenli ve en güzel adblocker nedir acaba safari için . Google cephesinde ublock origin kullanıyorum ama safaride kalktı , yardımlarınızı bekliyorum
DNS Bazlı Engelleme Kullanabilirsin
DNS Ayarlarını Aşağıdaki Şekilde Yap
45.143.99.136
1.1.1.1
Keyfine bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,700
Üyeler
172,723