Neler Yeni

Macun ikidir dışarı taşıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan Ceyhan
MX6 termal macun aldım 2 kere oldu dışarı taşıyor ve yük altında laptopun sıcaklığı fırlıyor bunun için yapabilceğim bir şey var mı yoksa başka macun mu almalıyım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
MX6 termal macun aldım 2 kere oldu dışarı taşıyor ve yük altında laptopun sıcaklığı fırlıyor bunun için yapabilceğim bir şey var mı yoksa başka macun mu almalıyım
Hocam cokmu suruyorsun acaba belki ondan tasma olabilir

Vapelord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yağız DERELİ
mx-4 pump-out yapıyor, mx-6 daha yoğun diye yapmayacağını düşünenler var ama o da yapıyor. Sadece 1 hafta daha geç yapıyor. Benim önerim "honeywell ptm7950" temin edip kullanmanız. Şahsen ben yaşadığım pump-out sorununu bu şekilde çözebildim. Arkadaşlarımın cihazlarında da kullandım 1 yılı aşkın süredir sıcaklıklarda artış olmadı.

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Enis
Olabildigince az sür macunu

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
macunu ince sürmen lazım ki taşmasın fazla sürüyorsun

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Mehmet B
bende aynı sorundan müzdaripim , mx4 macunum var 2 defa sürdüm fakat biraz kullandıktan sonra dışarı çıkıyor ve sıcaklıklar tavan yapıyor.
laptopun garantisi devam ediyor garantiye gönderecegim.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
bende aynı sorundan müzdaripim , mx4 macunum var 2 defa sürdüm fakat biraz kullandıktan sonra dışarı çıkıyor ve sıcaklıklar tavan yapıyor.
laptopun garantisi devam ediyor garantiye gönderecegim.
laptopla alakası yok pump outun

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan Ceyhan
macunu ince sürmen lazım ki taşmasın fazla sürüyorsun
bu yüzden olduğunu düşündüğüm için 2. sefer az sürdüm sonuç aynı işlemci üstünde değil de hepsi dış köşelere taşmıştı

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
bu yüzden olduğunu düşündüğüm için 2. sefer az sürdüm sonuç aynı işlemci üstünde değil de hepsi dış köşelere taşmıştı
laptop modeliniz nedir acaba belkide thermal putty veya thermal pad kullanmak gerekebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan Ceyhan
çok sürdüğümü düşünüp 2. sefer daha az sürmüştüm sonuç aynı oldu mx4te pump out vardı diye almamıştım mx6da aynı serviste de kalitesiz macun sürüyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop modeliniz nedir acaba belkide thermal putty veya thermal pad kullanmak gerekebilir
victus s0044nt r7 7840hs işlemci

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
umut şahin
çok sürdüğümü düşünüp 2. sefer daha az sürmüştüm sonuç aynı oldu mx4te pump out vardı diye almamıştım mx6da aynı serviste de kalitesiz macun sürüyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

victus s0044nt r7 7840hs işlemci
anladım peki örnek vermek gerekirse ne kadar macun sürüyorsun

Top Bottom