fanları değişeceğini sanmam ayrıca bakım ve garanti farklı diye biliyorumArkadaşlar vatandan aldığım bir sistemim var parçaların garantisi daha bitmedi ekran kartı ve işlemciyi yollasam macun değişimi fan ve ped değişimi felan yaparlar mı kaç gün sürer ortlama
Yanlış belirtmistim fan temizliği demek istemiştimfanları değişeceğini sanmam ayrıca bakım ve garanti farklı diye biliyorum
Isınma sorunu yok ama ağır oyunlar oynamadigim için olabilir ısınma sorunu var diyerek yollasam test ederler mi senceIsınma sorunu varsa ekran kartının macun değişimini yaparlar. İşlemciyi yapmazlar. Onu kendinde yapabilirsin.
Knk sorunun yoksa niyee durduk yerde parçayla oynattırıyorsun kullan işte ne güzel. Ağrımaz başına iş almaYanlış belirtmistim fan temizliği demek istemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isınma sorunu yok ama ağır oyunlar oynamadigim için olabilir ısınma sorunu var diyerek yollasam test ederler mi sence
Ne biliyim knk garanti bitmek üzere yararlanıyim dedimKnk sorunun yoksa niyee durduk yerde parçayla oynattırıyorsun kullan işte ne güzel. Ağrımaz başına iş alma