playcolic
80+
kalıcılığı nasıl?
250tl kadar kalır , cebinde 250tl olur bi iskender yersin biter buda o ayarda iştekalıcılığı nasıl?
Kampanya degil uzun suredir var
Kaliciligi guzel ama yayilimi yokkalıcılığı nasıl?
Kis yaz ayri onerilirÖnerebileceğiniz güzel erkek parfümü var mı? Hem yaz, hem kış için.
Kış ve yaz için ayrı önerildiğini bende biliyorum. Zaten 2 tane alınca kampanya olduğu için öyle yazdım hocam. 1 kış ve 1 yaz için.Kampanya degil uzun suredir var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliciligi guzel ama yayilimi yok
Kis yaz ayri onerilir
mad selective serisi basarili degil koku benzerligi tamamen ayni degil kalicilik olsada yayilim yok 4-5 saat tende kaliyor
Kampanya degil uzun suredir var
Kaliciligi guzel ama yayilimi yok
Kis yaz ayri onerilir
Dostum mad onermem ama butcem cok dusuk diyorsan A115 veya p102 ile invictus veya dior sauvage klonunu tercih edebilirsinKış ve yaz için ayrı önerildiğini bende biliyorum. Zaten 2 tane alınca kampanya olduğu için öyle yazdım hocam. 1 kış ve 1 yaz için.
Hocam butceyi arttirirsaniz guzel parfumler var ancak o butcelerde cok birsey beklememek lazimkonuyla alakasız. 1000tl civarı bir bütçeye kalıcılığı ve yayılımı olan güzel bir parfüm önerir misiniz.
Şu anda kullandığım parfüm bu:
Ben kokusunu çok beğeniyorum. Arkadaşlarımda beğeniyor ama çok kalıcılığı yok.So Fever Him EdT
Etkileyici, gizemli ve karizmatik koku, piri piri biberi, beyaz misk ve zencefil notalarının karıÅımıyla erkeklere karÅı konulmaz bir çekicilik kazandırıyor.tr.oriflame.com
Yine bunun gibi kokan parfüm varsa bildiğiniz link atarsanız sevinirim.
minimum ne kadar ayırmalıyım?Dostum mad onermem ama butcem cok dusuk diyorsan A115 veya p102 ile invictus veya dior sauvage klonunu tercih edebilirsin
Hocam butceyi arttirirsaniz guzel parfumler var ancak o butcelerde cok birsey beklememek lazim
Hocam butceyi sen sec ister indirimde vs denk getirirsin ister normal fiyattan bakarsin cok fazla cesit var sen bana nasil bi koku istedigini soyle aklina koku yoksa yazlik kislik vsde bide bi butce soyle yardimci playimminimum ne kadar ayırmalıyım?
Birde o bütçedeki parfümlerin linklerini atar mısın?
Hocam o attığım parfümğn kokusu çok güzel bir kokuHocam butceyi sen sec ister indirimde vs denk getirirsin ister normal fiyattan bakarsin cok fazla cesit var sen bana nasil bi koku istedigini soyle aklina koku yoksa yazlik kislik vsde bide bi butce soyle yardimci playim
Bulunur ancak benim repertuvarda yokHocam o attığım parfümğn kokusu çok güzel bir koku
Alıntıyı görüntüle
Açıklamasında şu esansların olduğunu söylüyor. Aynı tarzda bir parfüm bulabilir miyiz?