StrangerIX
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,263
- İsim
- Baran Kut
Bence kumandayla daha saçma hocam. O ampul için sürekli ekstra kumanda bulunacak. Telefon her saniye yanı başımızda zaten. Tak tıklıyorsun kapanıyor. Siri,Alexa ile kapatma da işin fantezisi yani. Ben kullanmam da millet otomasyon yapıyor misal. Odadaki lambayı, led aydınlatmayı vs. tek cümleyle kapatıyor.Bana göre alınmaz. 2 adet bile olsa fiyat pahalı sarı ve beyaz harici diğer renklerde ışık seviyesi düşük 16 renk secebiliyorsunuz gibi düşünün çok ara renkleri veremiyor. Onun haricinde sesli yönetim vs. zaten boş sürekli siri kullanacağınızı sanmam. İlk geldiğinde bi hevesle kullanırsınız. Bunun yerine kumandalı rgb led ampul alın daha iyi hem daha ucuza gelir hem kullanması daha pratik kumandasından istediğin renge basıyorsun oldu bitti. Ampul lan bu ne yapmasını bekliyorsunuz amacı istenilen renkte ortamı aydınlatmak ben siriyle kontrolü telefonla kontrolü napayım gereksiz uğraş.
Kumandayla sürekli kumandayı arayacaksın. Hele hayvan bulunan bir evdeysen kumanda sürekli bir çekmecede olmak zorunda. Şu saat aralığında kapan,açıl vs. öyle otomasyonlar da yapamıyorsun. Analog sistem gibi kapat aç. İkisinde de duy hep açık olmak zorunda zaten.
Elektrik gidip geldiğinde misal o duy açıksa kumandalıda o ışık açık olacak eğer içindeki çipte hafıza falan yoksa. Gece gece o kumandayı alıp tekrar kapatacan. Uygulamalıda bazılarında otomatik kapalı başlama ayarı falan var.
Yani kısacası parası uygunsa mantıklı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Işık seviyesi konusuna katılıyorum watt değeri düşükmüş galiba bunun.