onu biliyorum ben Madame coco indirim yaptı mı diye soruyorum ama baktım şöyle bir diğer sitelerde indirimli fiyatı normal fiyatı olarak geçiyor yani hepsiburadada Madame Coco çakallık yapmış sanki 6k ya sattığı ürünü 2k ya satıyormuş gibi ama aslında zaten 2k ya satıyor diğer sitelerde.
Hocam selamlar, hanıma 1 hafta önce aşağıdaki ürünü 103 tl yr almıştım şimdi baktım 120,75 tl diyor.. yani anlayacağın bildirimden indirim olmuş gibi geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta birkaç çal çaput tarzi biseyler alacaktım kumaş ürünleri nevresim yok yatak örtüsüydü..hepsi burada english home dan baktım..o gün tesadüf hanim da eve dönüşte forum avm içindeki english home daymis, aradı beni şunları falan alacam dedi tek tek urunlerin fiyatlarını sordum söyledi çaktırmadan hepsiburada daki english home dan aynı eklediklerimin fiyatına baktım ve sonuç: ayni ürünleri o toplamda 970 tl ye aldı...h.burada english home dan alsaydım sözüm ona surpriz yapacam diye, 1450 tl ye gelecekti bana..yani sonuç surpriz yapayım derken bi tarafımda patlayacakti ucuz yırttım..hanım o akşam sordu sen sormazdin hayırdır gibisinden..ehem kem küm ettim geveledim o da bastı kahkahayı anlayıp... ezcumle bilmediğin özellikle de hanım kısmının bileceği urunlere zıplamicakmışım onu öğrendim iyi ders oldu bana