akan
80+ Bronze
Toplam ne kadara yaptınız sistemi?6 adet rx580 aldım rigimi kurdum 145.3 TL 24 saat'de kazanç elde ettim 10 adete tamamladıgımda bilgi aktarıcam
Toplam ne kadara yaptınız sistemi?6 adet rx580 aldım rigimi kurdum 145.3 TL 24 saat'de kazanç elde ettim 10 adete tamamladıgımda bilgi aktarıcam
hocam 3 tane sıfır aldım 4.500 tl'denToplam ne kadara yaptınız sistemi?
Kartlar şuan aşırı pahalı , verdiğini çıkartman uzun sürebilirMerhabalar , 50.00 TL bütçe ile madencilik yapmaya karar verdim.
ürünlerimi sıfır almaktan yanayım. veya garantisi devam eden ürünleri.
ürün tercihinde kararsız kaldım biraz
yoksa 10 adet bundan mıASUS DUAL Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Oyuncu Hangarı
GPU: Radeon RX 580 Üretici: AMD Bellek Hızı O.C: 7000MHz Çekirdek Hızı O.C: 1380MHz Bellek Kapasitesi: 8GB Bellek Arayüzü: 256Bitwww.oyuncuhangari.com
mhs oalrak rx580 daha fazla ama elektririk konusunda benı üzer mi birde stok ıcın sureklı takıp edıyorum sürekli bittiyor 10 tane sıfır bulmakta zorlanabilirim
hesaplarıma göre 5 ayda amorti ediyor sistem kendini tabi bu şekilde ilerlerse
dipnot: ücretli destek vermek isteyen olursa profosyonel kişillerele çalışabilirim
düzenlenme 6 adet alım yaptım 3 tane 2.el buldum 4 tane daha alım yapıcam 145 TL gunluk kazancım oldu 10 adet olunca 1 aylık elektırık gıderlerı dahıl net karımı yazıcam yardımcı olan herkeze teşekkürler
Bende girmeyi düşündüm de hep kulaktan dolma bilgiler + anlayan birilerini bulamadım hiç.hocam oynadık bi kumar allah sonumuzu hayır etsin
elimden geldiğince bilgilendirme yapıcam hocamBende girmeyi düşündüm de hep kulaktan dolma bilgiler + anlayan birilerini bulamadım hiç.
İnş. her şey gönlünüzce olur, kar elde edebilirsiniz.
Buraya da ay ay kazandıkça kar/zarar/elektrik vs. oranlarını yazarsanız takip ederiz, iyi olur.
Sağlıcakla kalın.
hocam ben 1500 TL'ye ilanlar hatırlıyorum piyasa bi anda katledildi hadi 2.el satanlar neysede sıfır satan tedraikçleri hiçmi incelmeye almıyorlar bunun bı yaptırımı cezazı yokmu bildiğiniz kara borsacılık 1970 80'de yağ şeker bekleyen mıllet 2021'de ekran kartı beklıyor bızım halkımız teknojıye ayak uyduruyor ama fırsatcılıgı bırakmıyorHocam zaman zaman Epey, Akakçe gibi en ucuzun bulunduğu sitelerde RX580 2,200 civarına düşebiliyor. Bir defasında denk geldim 2 gün falan sürdü 2,200 civarından satıldı RX580. 8GB'lık olanlar bu arada.
kalan paranıza 5600xt kovalayın oc ile 43-44mhlere ulaşıyor ve 6000-6500tl arası fiyat var6 adet rx580 aldım rigimi kurdum 145.3 TL 24 saat'de kazanç elde ettim 10 adete tamamladıgımda bilgi aktarıcam
hadi hayurlisi.Aldinmi kartlarihocam oynadık bi kumar allah sonumuzu hayır etsin