Neler Yeni

Öneri Mafia 1 Definitive Edition Oynanır mı?

Optimizasyon sıkıntı çıkarmaz değil mi hocam ?
zannetmem hocam sistem imzadaki sistem ise rahat oynarsınız bu arada bu oyun yeni mi çıkmış? ben ilk baş normal mafia 1 anladım internetten aratınca 2020 de çıkmış olduğunu gördüm mafia 1 in yenilenmiş hali sanırım hikayesi mafia 1 ile aynı mı

cemtastan2301

80+ Gold
zannetmem hocam sistem imzadaki sistem ise rahat oynarsınız bu arada bu oyun yeni mi çıkmış? ben ilk baş normal mafia 1 anladım internetten aratınca 2020 de çıkmış olduğunu gördüm mafia 1 in yenilenmiş hali sanırım hikayesi mafia 1 ile aynı mı
Sadece grafik yenilenmiş sanırım yani Remake versiyonu gibi düşünün.

Sadece grafik yenilenmiş sanırım yani Remake versiyonu gibi düşünün.
o zaman kesin oynanır az önce videolarını izledim de ekran kartım rx 460 olmasa idi şimdi indirmeye başlamıştım bu oyunu :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,445
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Oyunun grafikleri falan mükemmel olmuş ama bu bazı olaylar hâlâ eskisi gibi sanırım yani haritası falan çok kalitesiz duruyor, sadece grafikler yenilenmiş anladığım kadarıyla. Sırf grafik için oynanır mı sizce ?
Oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi hikayeli oyunlarından biri. Fiyatı ne olursa olsun oynanmaya değer.

cemtastan2301

80+ Gold
o zaman kesin oynanır az önce videolarını izledim de ekran kartım rx 460 olmasa idi şimdi indirmeye başlamıştım bu oyunu :D
Oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi hikayeli oyunlarından biri. Fiyatı ne olursa olsun oynanmaya değer.
Bu kadar övdüğünüze göre kesin oynamak lazım. :D Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Gamepad ile oynamayı düşünüyorum zevkli olur mu ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyunun grafikleri falan mükemmel olmuş ama bu bazı olaylar hâlâ eskisi gibi sanırım yani haritası falan çok kalitesiz duruyor, sadece grafikler yenilenmiş anladığım kadarıyla. Sırf grafik için oynanır mı sizce ?
arabalar kanı gibi söyliyim dönmüyorlar gerisi okey ama

Bu kadar övdüğünüze göre kesin oynamak lazım. :D Teşekkür ederim.

Bu arada Gamepad ile oynamayı düşünüyorum zevkli olur mu ?
ben xbox 360 gamepad i ile oyun oynamaya çalıştığımda hiç beceremiyordum size kalmış bir şey alışkansanız neden olmasın

cemtastan2301

80+ Gold
arabalar kanı gibi söyliyim dönmüyorlar gerisi okey ama
Ben de bunu sormuştum işte eski olduğu için optimizasyonunda sorun var mı diye ? Daha büyük sıkıntıları var mı hocam yoksa böyle ufak tefek şeyler mi ?

ben xbox 360 gamepad i ile oyun oynamaya çalıştığımda hiç beceremiyordum size kalmış bir şey alışkansanız neden olmasın
Daha almadım bile gamepadi yani zorlar sanırım.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben de bunu sormuştum işte eski olduğu için optimizasyonunda sorun var mı diye ? Daha büyük sıkıntıları var mı hocam yoksa böyle ufak tefek şeyler mi ?

ben o yönünü sevmediğim için oynamadım belki ilerde incelemelerinde ve metacritic'de dert yanıyorlardı ordan biliyorum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

ben bir oyunu almadan yada oynamadan metacritic'De girer okurum nedir ne değildir diye sende öyle yapabilirsin

Top Bottom