YunusEmre/07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
Selamlar epic games Mafia 1 ve 2 aldım 1 den oynamaya başlayacağım bana en güncel türkçe yama linkini atabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Selamlar epic games Mafia 1 ve 2 aldım 1 den oynamaya başlayacağım bana en güncel türkçe yama linkini atabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Hocam bu tarz yama kurulumlarında pc de sorun olur mu![]()
Mafia Definitive Edition Türkçe Yama
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Attığım yamada olmaz çünkü exe ile değil dosyayı direkt oyunun klasörüne atacaksın içinde oyun dosyası dışında bir şey yok + virüstotali var o yüzden verdim zaten tekrar diyorum ATTIĞIM YAMAda olmaz her yamada olmaz diye bir şey yokHocam bu tarz yama kurulumlarında pc de sorun olur mu
Hocam ilk kez yapacağım ondan biraz korku vardı peki hemen hemen her oyunda yama olur mu rdr 2 detroit Spiderman gibi oyunlarıda alacağımAttığım yamada olmaz çünkü exe ile değil dosyayı direkt oyunun klasörüne atacaksın içinde oyun dosyası dışında bir şey yok + virüstotali var o yüzden verdim zaten tekrar diyorum ATTIĞIM YAMAda olmaz her yamada olmaz diye bir şey yok![]()
Yaptılarsa olur önemli olan uyumluluğuHocam ilk kez yapacağım ondan biraz korku vardı peki hemen hemen her oyunda yama olur mu rdr 2 detroit Spiderman gibi oyunalarıda alacağım