F Furkan1. 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 233 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Furkan 16 Mart 2022 #1 Oyunda polis peşine takılınca ağır çekime geçiyor çok sinir oldum eski haline nasıl geliyor bu oyun, polisten nasıl kurtuluyoruz o ağır halde.
Oyunda polis peşine takılınca ağır çekime geçiyor çok sinir oldum eski haline nasıl geliyor bu oyun, polisten nasıl kurtuluyoruz o ağır halde.
Ulaş_ 80+ Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 463 Dahası Reaksiyon skoru 187 İsim Ulaş Eren 16 Mart 2022 #2 Hocam buradan bakabilirsiniz. Devamı için tıklayın...
F Furkan1. 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 233 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Furkan 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Orda ki görev yönetici ile benim ki aynı değil anlayamafım ne yapmaya çalıştığını Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Mart 2022 Furkan1. yazmış: Orda ki görev yönetici ile benim ki aynı değil anlayamafım ne yapmaya çalıştığını Devamı için tıklayın... Tamamdır hallettim çok sağ ol
Orda ki görev yönetici ile benim ki aynı değil anlayamafım ne yapmaya çalıştığını Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Mart 2022 Furkan1. yazmış: Orda ki görev yönetici ile benim ki aynı değil anlayamafım ne yapmaya çalıştığını Devamı için tıklayın... Tamamdır hallettim çok sağ ol
Ulaş_ 80+ Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 463 Dahası Reaksiyon skoru 187 İsim Ulaş Eren 16 Mart 2022 #4 Windows 10 kullanıyorsan üst çubuktan ayrıntılara gir ve ''mafia 2 '' yi bul (örnek olsun diye steam'ı seçtim). Üstüne ters tıkla ve ''benzeşmeyi ayarla'' ya tıkla ''cpu 0'' dışındakileri kapat, yavaşlama geçtikten sonra aynı yol ile tekrar aç. Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Mart 2022 Rica ederim hocam iyi oyunlar.
Windows 10 kullanıyorsan üst çubuktan ayrıntılara gir ve ''mafia 2 '' yi bul (örnek olsun diye steam'ı seçtim). Üstüne ters tıkla ve ''benzeşmeyi ayarla'' ya tıkla ''cpu 0'' dışındakileri kapat, yavaşlama geçtikten sonra aynı yol ile tekrar aç. Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Mart 2022 Rica ederim hocam iyi oyunlar.