Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar ilk oyunu oynadım beğendim. Ama 3. oyunla alakalı çok ağır eleştiriler gördüm. Sizce oynanır mı ?
Kötü bir oyun olduğunu önceden belirteyim. Görevler sadece belli bir yere git, oradakileri öldür ve çık üzerine. Yapay zekası da baya kötü. Önermiyorum.Sizce oynanır mı ?
Hikayesi ve GTA ya rakip olmaya çalışması ve içine etmesi nedeniyle sevilmeyen bir oyun. Ama Mafia serisini seviyorsan oynanır.Arksdaşlar ilk oyunu oynadım beğendim. Ama 3. oyunla alakalı çok ağır eleştiriler gördüm. Sizce oynanır mı ?
Hiç mi oynanabilirliği yok ?Kötü bir oyun olduğunu önceden belirteyim. Görevler sadece belli bir yere git, oradakileri öldür ve çık üzerine. Yapay zekası da baya kötü. Önermiyorum.
berbat hikaye için değil sadecece adam vurmktan zevk alıyorsan oynanır ama ordada daha iyi alternatifler varArksdaşlar ilk oyunu oynadım beğendim. Ama 3. oyunla alakalı çok ağır eleştiriler gördüm. Sizce oynanır mı ?
Aynen ağır eleştiriler var ama denemekten zarar gelmez çoğu kişi beğenmedi diye sizde begenmiceksiniz diye bir kural yokArksdaşlar ilk oyunu oynadım beğendim. Ama 3. oyunla alakalı çok ağır eleştiriler gördüm. Sizce oynanır mı ?
O Y N A M AArksdaşlar ilk oyunu oynadım beğendim. Ama 3. oyunla alakalı çok ağır eleştiriler gördüm. Sizce oynanır mı ?
Var tabi. Oyunun hikayesini önemsemeden herkesi öldürmek istiyorsan oynayabilirsin.Hiç mi oynanabilirliği yok ?
Sebebini açıklayarak yazarsanız sevinirimO Y N A M A
Kendini aşırı tekrar ediyor hikayesi dışında her şey çöpSebebini açıklayarak yazarsanız sevinirim
Boyle konulari nasil bulupda hortlatiyorsunuz anlmiyorumilk 1 saat çok güzel sonra tüm görevler git şuradakileri öldür gel üzerine kurulu hikayesi de gerçekten isteneni vermiyor