Neler Yeni

MAFİA 4 GELİR Mİ? düşüncenizi merak ediyorum

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Doğukan Barut
Severek beğendiğim bir oyun serisi, 3. seride biraz sistemsel sıkıntılar olsada hayranı olduğum bir seri olduğu için problem etmedim, biraz araştırma yaptım, yeni bir hangar13 yeni bir mafia oyunu üzerinde çalışıyormuş sanırım, tralier da yayınlamışlar, sizce nasıl bir deneyim olur, güncel oyun grafiklerine yakın mı çıkarırlar valla heycanlıyım siz ne düşünüorsnuz, ve oynayacak bir şey de kalmadı böyle hikayeli bildiğiniz oyunlar varsa söyleyin bakayım bi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
3. oyunu pek sevmesemde kesin gelir. Ama baya geç gelecektir. 2027 veya sonrası. Bence 2. oyunun devamı niteliğinde olacak. 3. oyunu yok sayadabilir arasınıda anlatabilir.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Son 1 ayda mafia serisini oynadım. Bence 3. oyun iyiydi. Mafia değil de GTA serisinden bir oyun gibi oynarsınız güzel bir açık dünya oyunu. Önümüzdeki yıllarda 4 gelecektir.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son 1 ayda mafia serisini oynadım. Bence 3. oyun iyiydi. Mafia değil de GTA serisinden bir oyun gibi oynarsınız güzel bir açık dünya oyunu. Önümüzdeki yıllarda 4 gelecektir.
tüm seriyi geçen aldım normalde oynamış ve bitirmiştim ama definetive sürüm diye kaçırmak istemedim, steam dolara geçmeden önce aldımşimdi 40 dolar olmuş asdjajsd

Kara*

80+ Silver
Gelir büyük ihtimalle, artık harbi hikayeye bi el atmaları şart. 3. Oyunu detaylı oynamadım sadece free takıldım görevler sıktığı için, ama 1 ve 2 vatan borcu gibi sayarak bitirdim. Üstüne grafik mod kurulup kışın oynuyorsan tadından yenmez bir nimet.

Top Bottom