Neler Yeni

Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ?

Mafia: Definitive Edition alınır mı ?

• Oy kullanan toplam üye
    18

121709

80+ Silver
DUqes9eX4AACA-n.jpg

Uzatma.
Bak sen anlamazsın anlama kabiliyetin yok ama yinede açıklayayım;
Mafia3 AÇIK DÜNYASI ile tanıtılan bir oyun HİKAYESİ ile değil, zira bu oyuna kötü diyen herkes hikayesi yüzünden kötü diyor çünkü hikaye aynı şeyleri tekrarlıyor. Bu oyunun açık dünyası çok iyi, mafia 2'nin açık dünyası bile yok, mafia1de aynı. Ama bu oyun böyle değil. Tabii sen daha bu oyunu oynamadan milletten duydukların ile yorum yaparsan cahilliğini ap açık belli edersin. Cahilsin boş konuşuyorsun bunu burda açıklasamda kafana girmeyecek ve yine kendi bildiğini söyleyeceksin.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
helsinki
Mafia3 AÇIK DÜNYASI ile tanıtılan bir oyun HİKAYESİ ile değil, zira bu oyuna kötü diyen herkes hikayesi yüzünden kötü diyor çünkü hikaye aynı şeyleri tekrarlıyor. Bu oyunun açık dünyası çok iyi, mafia 2'nin açık dünyası bile yok, mafia1de aynı. Ama bu oyun böyle değil. Tabii sen daha bu oyunu oynamadan milletten duydukların ile yorum yaparsan cahilliğini ap açık belli edersin. Cahilsin boş konuşuyorsun bunu burda açıklasamda kafana girmeyecek ve yine kendi bildiğini söyleyeceksin.
:ROFLMAO: Tamam, alıntı yapma yeter.

MiseryLMC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berkant Arı
Dostum Mafia 3ü bitirdim yan görevleriyle beraber de oynadım, Mafia serisinde açık dünyası iyi olan bir oyun yok. Görsel olarak en iyisi Definitive Edition, içerik olarak 2 ama hiçbiri GTA alternatifi olamaz. 3 oyunda da hikaye hariç yapılacak doğru dürüst hiçbir şey yok. Araba sürersin anca. 3ün mekanikleri çok iyi olduğu için ben yine az çok eğlenmiştim ara sahneleri filan çok iyiydi, hikayenin kendisi de aslında iyi ama sorun işleniş. Çok tekrara düşen görevler var 50 kere mekan bastırıyor. Açık dünya oyun arıyorsanız Mafia serisinden uzak durulması lazım. Sleeping Dogs ve Watch Dogs serisi açık dünya arayan biri için daha iyi alternatif.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
helsinki
Dostum Mafia 3ü bitirdim yan görevleriyle beraber de oynadım, Mafia serisinde açık dünyası iyi olan bir oyun yok. Görsel olarak en iyisi Definitive Edition, içerik olarak 2 ama hiçbiri GTA alternatifi olamaz. 3 oyunda da hikaye hariç yapılacak doğru dürüst hiçbir şey yok. Araba sürersin anca. 3ün mekanikleri çok iyi olduğu için ben yine az çok eğlenmiştim ara sahneleri filan çok iyiydi, hikayenin kendisi de aslında iyi ama sorun işleniş. Çok tekrara düşen görevler var 50 kere mekan bastırıyor. Açık dünya oyun arıyorsanız Mafia serisinden uzak durulması lazım. Sleeping Dogs ve Watch Dogs serisi açık dünya arayan biri için daha iyi alternatif.
+1. Boş muhalefet olmak için konuşuyor sinirli ergen. Mafia 3 dediği oyunun açık dünyası iyi diyor. Açık dünyayı oluşturan en önemli faktörlerden biri araba sürüş dinamiğidir. Mafia 3 onda dahi kötü. Mekan basmaktan öteye gitmeyen kendini tekrar eden bir oyuna sırf muhalefet etmek için iyi açık dünyası var diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş yapma yeter.
:ROFLMAO: Reis sinirlendi

Son düzenleme:

MiseryLMC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berkant Arı
+1. Boş muhalefet olmak için konuşuyor Allah'ın çomarı. Mafia 3 dediği oyunun açık dünyası iyi diyor. Açık dünyayı oluşturan en önemli faktörlerden biri araba sürüş dinamiğidir. Mafia 3 onda dahi kötü. Mekan basmaktan öteye gitmeyen kendini tekrar eden bir oyuna sırf muhalefet etmek için iyi açık dünyası var diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:ROFLMAO: Reis sinirlendi
Açıkçası Mafia 3ün sürüş mekanikleri bana fena gelmemişti hızlı arabaları sürmek az çok keyif veriyordu ama tabi sapıttığı anlar çok oluyor malum. En oturaklı 2. oyun genel olarak sürüş mekaniklerinde bence.

121709

80+ Silver
Açık dünyayı oluşturan en önemli faktörlerden biri araba sürüş dinamiğidir. Mafia 3 onda dahi kötü.
Gözün bağlı mı oynadın? Araç mekanikleri mafia 1 d.e ile aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,956
Üyeler
161,173
Son üye
Gurkannnn7
Top Bottom