Arasında pek fark yok. Oynanış olarak hiç fark yok. Sadece ufak tefek(o kadar ufak ki fark edilmiyor bile) grafik farkları var. Definitive olanın boyutu çok daha büyük. İndirmek sorun değilse onu oynayabilirsin. Normalini oynasan da pek bir şey değişmez.Mafia 2 oynamak istiyorum ama okuduğum bilgilere göre Definitive Edition ile normali arasında çok fark yokmuş. Sizce Definitive Edition'mı yoksa normal Mafia 2'mi oynamalıyım?
Definitive Editionda yanılmıyorsam tüm dlc ler var,araba dlc leri vs ve yeni modlar,yani çok aman aman birşeyi yok ben normalini almanı tavsiye ederim.Mafia 2 oynamak istiyorum ama okuduğum bilgilere göre Definitive Edition ile normali arasında çok fark yokmuş. Sizce Definitive Edition'mı yoksa normal Mafia 2'mi oynamalıyım?
Arasında pek fark yok. Oynanış olarak hiç fark yok. Sadece ufak tefek(o kadar ufak ki fark edilmiyor bile) grafik farkları var. Definitive olanın boyutu çok daha büyük. İndirmek sorun değilse onu oynayabilirsin. Normalini oynasan da pek bir şey değişmez.
Tamamdır teşekkür ederim ikinizede.Definitive Editionda yanılmıyorsam tüm dlc ler var,araba dlc leri vs ve yeni modlar,yani çok aman aman birşeyi yok ben normalini almanı tavsiye ederim.
Average Definetive fan vs average classic enjoyerMafia 2 oynamak istiyorum ama okuduğum bilgilere göre Definitive Edition ile normali arasında çok fark yokmuş. Sizce Definitive Edition'mı yoksa normal Mafia 2'mi oynamalıyım?
grafik olarak olmasa da olur diyeceğin yenilikler var mesela ana karakterin gözleri masmavi geceleri bir kedi edasıyla parlıyor ara sahnelerde ve beni rahatsız etti o yüzden 2. defa classic başladımAverage Definetive fan vs average classic enjoyer