Neler Yeni

Mafia II: Definitive Edition mı yoksa normal Mafia 2'mi

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Mafia 2 oynamak istiyorum ama okuduğum bilgilere göre Definitive Edition ile normali arasında çok fark yokmuş. Sizce Definitive Edition'mı yoksa normal Mafia 2'mi oynamalıyım?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mafia 2 oynamak istiyorum ama okuduğum bilgilere göre Definitive Edition ile normali arasında çok fark yokmuş. Sizce Definitive Edition'mı yoksa normal Mafia 2'mi oynamalıyım?
Arasında pek fark yok. Oynanış olarak hiç fark yok. Sadece ufak tefek(o kadar ufak ki fark edilmiyor bile) grafik farkları var. Definitive olanın boyutu çok daha büyük. İndirmek sorun değilse onu oynayabilirsin. Normalini oynasan da pek bir şey değişmez.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Definitive Editionda yanılmıyorsam tüm dlc ler var,araba dlc leri vs ve yeni modlar,yani çok aman aman birşeyi yok ben normalini almanı tavsiye ederim.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arasında pek fark yok. Oynanış olarak hiç fark yok. Sadece ufak tefek(o kadar ufak ki fark edilmiyor bile) grafik farkları var. Definitive olanın boyutu çok daha büyük. İndirmek sorun değilse onu oynayabilirsin. Normalini oynasan da pek bir şey değişmez.
Definitive Editionda yanılmıyorsam tüm dlc ler var,araba dlc leri vs ve yeni modlar,yani çok aman aman birşeyi yok ben normalini almanı tavsiye ederim.
Tamamdır teşekkür ederim ikinizede.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Average Definetive fan vs average classic enjoyer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Average Definetive fan vs average classic enjoyer
grafik olarak olmasa da olur diyeceğin yenilikler var mesela ana karakterin gözleri masmavi geceleri bir kedi edasıyla parlıyor ara sahnelerde ve beni rahatsız etti o yüzden 2. defa classic başladım

Top Bottom