Neler Yeni

Mafia serisi mi Detroit mi?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
detroir

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Mafia trilogy veya Detroit alabilirim sizce hangisi daha çok sarar?
Fiyatlarını pek bilmiyorum ama Detroit al çünkü mafya seriside mükemmel ama ilk oyunu flan grafik olarak zevk verici değil ama oynanmassa yine ayip olur onlarada para vermek zorunda kalabilirsin

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

DA_EREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Eren yayık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mafia Trilogy yerine Mafia 1 definitive editön al direkt bence eğer alırsan
Mafia 2 de fena değil diye duymuştum eğer kararım mafia tarafı olur ise full paket alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatlarını pek bilmiyorum ama Detroit al çünkü mafya seriside mükemmel ama ilk oyunu flan grafik olarak zevk verici değil ama oynanmassa yine ayip olur onlarada para vermek zorunda kalabilirsin
Detroit 100 TL
Mafia serisi 150 TL
Detroit alacaktım hatta item sattım şuan takas süresinin dolmasını bekliyorum beklerken mafia serisini görünce arada kaldım ama sanırım kararım Detroit den yana olacak

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
2sinide aldım bence ikisi de güzel oyunlar 2sinide alabiliyorsan al alamıyorsan ilk detroit oyna bence

DA_EREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Eren yayık
2sinide aldım bence ikisi de güzel oyunlar 2sinide alabiliyorsan al alamıyorsan ilk detroit oyna bence
Zaman olsa alabilirdim de indirim bitecek o yüzden tek seçenek var şuanlık
Hatta bilenler belki vardı etail sitesinde Detroit zam yermi erteleyebilirim çünkü

Alfha13

80+ Silver
Mafia 1: Definitive ve Mafia 2 çok güzel oyunlar ama Detroit tercih ederdim ben. Detroit'e doğrudan bir oyun gözüyle de bakma, sıkabilir yoksa çünkü oynanış barındırmıyor pek.

DA_EREN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Eren yayık
Mafia 1: Definitive ve Mafia 2 çok güzel oyunlar ama Detroit tercih ederdim ben. Detroit'e doğrudan bir oyun gözüyle de bakma, sıkabilir yoksa çünkü oynanış barındırmıyor pek.
Her iki türe de seviyorum o yönden sıkıntı yok 😄

Top Bottom