Fiyatlarını pek bilmiyorum ama Detroit al çünkü mafya seriside mükemmel ama ilk oyunu flan grafik olarak zevk verici değil ama oynanmassa yine ayip olur onlarada para vermek zorunda kalabilirsinMafia trilogy veya Detroit alabilirim sizce hangisi daha çok sarar?
3 oyun 150 çok ucuza geliyor mantıksız olur.Mafia Trilogy yerine Mafia 1 definitive editön al direkt bence eğer alırsan
Mafia 2 de fena değil diye duymuştum eğer kararım mafia tarafı olur ise full paket alırımMafia Trilogy yerine Mafia 1 definitive editön al direkt bence eğer alırsan
Detroit 100 TLFiyatlarını pek bilmiyorum ama Detroit al çünkü mafya seriside mükemmel ama ilk oyunu flan grafik olarak zevk verici değil ama oynanmassa yine ayip olur onlarada para vermek zorunda kalabilirsin
detroit der susarımMafia trilogy veya Detroit alabilirim sizce hangisi daha çok sarar?
Zaman olsa alabilirdim de indirim bitecek o yüzden tek seçenek var şuanlık2sinide aldım bence ikisi de güzel oyunlar 2sinide alabiliyorsan al alamıyorsan ilk detroit oyna bence
Mafia serisinin en iyi oyunu Mafia 2 bence zam gelmeden mafia serisini al derimMafia trilogy veya Detroit alabilirim sizce hangisi daha çok sarar?
Her iki türe de seviyorum o yönden sıkıntı yokMafia 1: Definitive ve Mafia 2 çok güzel oyunlar ama Detroit tercih ederdim ben. Detroit'e doğrudan bir oyun gözüyle de bakma, sıkabilir yoksa çünkü oynanış barındırmıyor pek.