Neler Yeni

magiski silmek sıkıntı çıkarır mı

buramk12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
merhaba, geçen günlerde kaçak bir galaxy s10 almıştım. telefonu açtığımda içinde magisk yüklüydü ne olduğunu bilmeden uygulamayı sildim. dün Galaxy watch 4 saatimi telefona bağladığımda ise telefonu ne zaman yeniden başlatsam bağlantı kopuyordu. biraz araştırdım ve root ile alakalı olduğunu söyleyen birkaç kişiye rastladım. bunu nasıl düzeltebilirim ve magisk ne işe yarıyor silmemin bir zararı var mı yardımcı olur musunuz?

Carlon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emrullah Demir
Magisk cihazı rootlamak için kullanılan bir uygulama ve yazılımdır silmeniz sorun çıkarmaz fakat çoğu banka vb. Uygulamalar rootlu cihazlardan girişe izin vermez. Magisk uygulamasının içindeki modül kısmından rootu gizliye biliyor sunuz magiski tekrardan APK şeklinde yükleyin (olmayabilir) root u gizleyin bu öyle deneyin

buramk12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk cihazı rootlamak için kullanılan bir uygulama ve yazılımdır silmeniz sorun çıkarmaz fakat çoğu banka vb. Uygulamalar rootlu cihazlardan girişe izin vermez. Magisk uygulamasının içindeki modül kısmından rootu gizliye biliyor sunuz magiski tekrardan APK şeklinde yükleyin (olmayabilir) root u gizleyin bu öyle deneyin
uygulamayı yükledim. ek kurulum istiyor, farklı forumlarda ek kurulum yapıp cihazı kilitlenen iki kişiye denk geldim. bir şey yapmaya korktum. ayrıca şuan yapı kredi uygulamasını kullanıyorum ama bir sıkıntı çıkarmadı. ek kurulum olayına gerek var mı şuan tek derdim saati kullanabilmek.

Top Bottom