Gidip kendin al insanlar sana niye versin?1 tane Magnum kodu lazım acil
Boş yapma ya insanlardan rica ettim sen ne anlarsın insanlıktan sadece kod için Magnum almadım birisi yemiş olabilir sen anlamazsın insan olmaya karar verirsen gel anlatırımGidip kendin al insanlar sana niye versin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beleşçilik yapma git 25 TL ver bir tane al.
Ya kardeşim kafan mı güzel, adam haklı git işine Allah içinBoş yapma ya insanlardan rica ettim sen ne anlarsın insanlıktan sadece kod için Magnum almadım birisi yemiş olabilir sen anlamazsın insan olmaya karar verirsen gel anlatırım
İnsanlığı senden mi öğreneceğim. Geliyon burda dilencilik yapıyon bi de konuşuyonBoş yapma ya insanlardan rica ettim sen ne anlarsın insanlıktan sadece kod için Magnum almadım birisi yemiş olabilir sen anlamazsın insan olmaya karar verirsen gel anlatırım
Aynen kanzi kod atayım insan olayımYa kardeşim kafan mı güzel, adam haklı git işine Allah için
Aga kod isteyen arkadaş konu açmadan önce efes shot almış 2 taneAynen kanzi kod atayım insan olayım
Hayır yani istediği şeyde ucuz bi şey olsa. Taycan çekilişine girecek sanırımAga kod isteyen arkadaş konu açmadan önce efes shot almış 2 tane![]()
Gelmesi imkansız gibi bişeHayır yani istediği şeyde ucuz bi şey olsa. Taycan çekilişine girecek sanırım