Magsafe Şarj İstasyonu

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
1,992
Bütçe
750
Selamlar arkadaşlar.

Bluetooth kulaklığımı ömrünü doldurmasından sonra airpods 3. Nesil bir kulaklık aldım. IPhone 14 lansmanından sonra ise bir tane de pro versiyon telefon almayı planlıyorum. Ofiste kullanmak için bu iki cihazı da aynı anda şarj edebileceğim bir kablosuz şarj istasyonu arıyorum fakat daha önceden hiç tecrübem ya da bilgim olmadığı için önerilerinizi almak istiyorum.

Kriterler belli;

- Mümkünse hem kulaklık hem telefonu üzerine koyup şarj edebilmeli.
- Magsafe olmalı. Mıknatıslı yani. Sağa sola masam oynayınca kaçırmasın noktayı.
- İyi bir şarj deneyimi sunmalı. 10w yeterli olmayabilir fakat çoklu istasyonlarda bu kriter göz arda edilebilir. Tek başına bir magsafe kablosuz şarj ünitesinde ise olabildiğince iyi bir miktar olabileceğini düşünüyorum.

Bütçe olarak 500-750 arası düşünüyorum. Zaten daha ucuzu a kaliteli bir şey yok sanırım.

Ek olarak sadece Amazon üzerinden olmak şartıyla birde Type-C adaptör arıyorum. Sorun çıkarmayacak ve 25-30w arası şarj edebilen bir adaptör. Type-C to Type-C bir kablo da yanında ek olabilir tabii. Olursa mükemmel olur. Bu konuda bütçe sınırım yok.

Önerilerinizi bekliyorum.

Duo saat için. Benim saatim Huawei. Asla Apple watch almam. Onun için gerek yok aslında magsafe duo almaya. Ben telefon ve kulaklık için istiyorum aslında.

Ben de araştırıyorum bir süredir. Önerilerini dikkate alıp incelicem hepsini teker teker.

Geri