Neler Yeni

Mahalle Bilgisayarcılarının Söylemiş Olduğu Yalanlardan Seçmeler :D

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
+kardeşim senin 8 gb ram vardı ya
-evet abi
+4ü yanmış kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim sana HDD taktım daha hızlı çalışır
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim senin işlemci ağır geliyordu ben de i3 taktım
-senin 8 gb ram vardı ya 4 ü yanmış
+ ee abi benimki tek kanaldı
-evet yanan tarafı kestim diğer taraf çalışıyo
Aynısı vardı :D (Şaka amaçlıdır)

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kardeşim senin sistemdeki harddisk bozulmuş.Ama merak etme 2 tb i 320gb yapıp tamir ettim çok bir şey vermene gerek yok 50 tl ver yeter.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,094
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
400 lira fark var aralarında
Aslında RX 570 8 GB almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
amd nin ekran kartlarında sorun var hocam ama rx 5600xt ve 5700xt yi çok beğendim hatta r7 3700x ve rx5700x çok güzel bi kombinasyon olur ama bil bakalım ne eksik :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,094
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
o zamanlar zar zor bir pc almıştım 12 yıl önce falan neyse kullandım 9 ay falan kullandım sonra işte pc böyle açılıyor geri kapanıyor açılıyor kapanıyor neyse o zamanda anlamam pc den hangi parça ne işe yarar falan oyun açsın yeter bana sro oynardım o zamanlar :D bir party açabiliyordum 8 hesap 9 açınca kasardı felaket derecede verdim neyse yaptı aldım ertesi gün eve geldim yükledim sroyu açtım 4 çar açılıyor 5 i girince donuyor pc anlamıyorum da hangi parça eksik vs. geri gittim dedim böyle böyle ben oynadığım oyunda 8 hesap açardım şimdi açılmıyor 4 den sonra felaket kasıyor dedi işte format attım yeni diye düzelir o kullan biraz inandım gittim :D 2 gün 3 gün 1 hafta yok pc leş olmuş resmen bazı oyunları bile açmıyor neyse gittim tekrar dedim böyle böyle dayı bu pc de bir sıkıntı var önceden açılan oyun bile açılmıyor açılsa bile donuyor buna ne yaptın dedi bir şey yapmadım dedi salladı beni bir şekilde inandım gittim geri neyse o zamanlarda mahalleden bir abim vardı allah rahmet eylesin şimdi vefat etti söyledim buna dedim abi böyle böyle tamam dedi bu parçasını çalmış gittik beraber dedi bu çocuğun hangi parçalarını aldın adam almadım falan dedi celal abim faturamız var cihazi yeni aldık zaten faturadan bakacağım eğer eksik veya değişmiş parça çıkarsa şikayet edeceğim seni 3 kuruş için elinde ne var ne yok alacam demişti neyse adam öyle deyince elamanına dedi ki bu parçaları yanlış mı taktın falan dedi başkasının kini buna takmışsın falan dedi numara yapıyor işlemci ram vs. geri bizimkini taktı aldık sonra celal abim dükkanın camını falan kırmıştı dolandırıcı hırsız diye birde çalışma pc lerini parçalamıştı ulan be özledim abimm

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,094
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
o zamanlar zar zor bir PC almıştım 12 yıl önce falan neyse kullandım 9 ay falan kullandım sonra işte PC böyle açılıyor geri kapanıyor açılıyor kapanıyor neyse o zamanda anlamam PC den hangi parça ne işe yarar falan oyun açsın yeter bana sro oynardım o zamanlar :D bir party açabiliyordum 8 hesap 9 açınca kasardı felaket derecede verdim neyse yaptı aldım ertesi gün eve geldim yükledim sroyu açtım 4 çar açılıyor 5 i girince donuyor PC anlamıyorum da hangi parça eksik vs. geri gittim dedim böyle böyle ben oynadığım oyunda 8 hesap açardım şimdi açılmıyor 4 den sonra felaket kasıyor dedi işte format attım yeni diye düzelir o kullan biraz inandım gittim :D 2 gün 3 gün 1 hafta yok PC leş olmuş resmen bazı oyunları bile açmıyor neyse gittim tekrar dedim böyle böyle dayı bu PC de bir sıkıntı var önceden açılan oyun bile açılmıyor açılsa bile donuyor buna ne yaptın dedi bir şey yapmadım dedi salladı beni bir şekilde inandım gittim geri neyse o zamanlarda mahalleden bir abim vardı allah rahmet eylesin şimdi vefat etti söyledim buna dedim abi böyle böyle tamam dedi bu parçasını çalmış gittik beraber dedi bu çocuğun hangi parçalarını aldın adam almadım falan dedi celal abim faturamız var cihazi yeni aldık zaten faturadan bakacağım eğer eksik veya değişmiş parça çıkarsa şikayet edeceğim seni 3 kuruş için elinde ne var ne yok alacam demişti neyse adam öyle deyince elamanına dedi ki bu parçaları yanlış mı taktın falan dedi başkasının kini buna takmışsın falan dedi numara yapıyor işlemci ram vs. geri bizimkini taktı aldık sonra celal abim dükkanın camını falan kırmıştı dolandırıcı hırsız diye birde çalışma PC lerini parçalamıştı ulan be özledim abimm
olay doğru ben dükkanın camıyım :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,094
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bende bir aralar 10K'lık sistemler kuruyordum,mantıksız.
Parça fiyatları bu kadar artmışken bence orta bütçede bir aile için bir ekran kartına 2500'den fazla verilmez.Bence.
yaşını bilmiyorum o yüzden reis diye hitap edecem :D reis benim br sürü hayalim var gerek en üst düzey oyun bilgisayarları olsun gerek ev araba olsun teknolojik aletler falan olsun geçen gün bi hesaplama yapıyım dedim hesaplamada apple ekosisteminin tamamının en üst düzey cihazları ve kendi topladığım 45 bin tl lik sistem :D toplamda 130 küsür bin tl tutmuştu şuan için sadece hayal ama inşallah istediğim yeri kazanınca devamı gelecek

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
yaşını bilmiyorum o yüzden reis diye hitap edecem :D reis benim br sürü hayalim var gerek en üst düzey oyun bilgisayarları olsun gerek ev araba olsun teknolojik aletler falan olsun geçen gün bi hesaplama yapıyım dedim hesaplamada apple ekosisteminin tamamının en üst düzey cihazları ve kendi topladığım 45 bin TL lik sistem :D toplamda 130 küsür bin TL tutmuştu şuan için sadece hayal ama inşallah istediğim yeri kazanınca devamı gelecek
Hayallerini düşük tutma ;)

Top Bottom