✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bios güncel mi?r5 5600 rx6600xt gamepower warcry kasa b550 anakart
Bios güncel mi?r5 5600 rx6600xt gamepower warcry kasa b550 anakart
en kötü ihtimal öyle yapıcam ilk seçenek olarak kendim yapıcambilgisayarcı toplarsa bile yanında dur
hayırparçalar elimde hazır mahalledeki bilgisayarcıya gittim arka odadaki abiye sor dediler içeride sordum format atılacakmı bütün parçalar tam mı vs o zaman 150tl olur dediler içeride mining sistemi vardı ve bir sürü laptop parçası pek bilgili insanlara benzemiyorlardı fakat babam benden çok mahalle pccisine güveniyor bilgisayarın nasıl birleştirildiğini dahi bilmiyordur fakat bana güveni 0 benim bilgisayarcıya güvenim sıfır ne yapmalıyım
bios flash ile güncellemem lazım galiba 5000 serisi işlemciler için ilk başta uygun değildiBios güncel mi?
Aaa hocam ben sizden güç kaynağı ve ekran kartı almıştım, şimdi forumda görünce tanıdım. (gtx660 - fsp 500watt psu)Şahsen toplattırmam.Önceki senelerde bilgisayarımın hddsini çalıp farklı hdd takmıştı.Daha sonra dükkanı kapatmıştı.Kim bilir kaç kişiye yaptı.
Evet, 5000 ready yazmıyorsa güncel değildir.bios flash ile güncellemem lazım galiba 5000 serisi işlemciler için ilk başta uygun değildi
var hatta olmayanı iade ettim bu yüzdenEvet, 5000 ready yazmıyorsa güncel değildir.
Anakartında bios flashback özelliği var mı?
Varsa işin kolay.
Hangi anakart? Belki yardımcı olabilirim.var hatta olmayanı iade ettim bu yüzden
tanıdık vsde değil yeni taşındımSen sen ol asla mahalle bilgisayarcisina ayak basma abi hepsimi maldan çalar ya
msi mag mortar b550mHangi anakart? Belki yardımcı olabilirim.
Şu videoda detaylı anlatıyor:
en kötü ihtimal pcciye gitmek yerine öyle yapacağımhocam anadoluhisarındayım ben isterseniz gelebilirim toplamaya
Bilgisayarcı eğer çok güvenilirse neden olmasın.parçalar elimde hazır mahalledeki bilgisayarcıya gittim arka odadaki abiye sor dediler içeride sordum format atılacakmı bütün parçalar tam mı vs o zaman 150tl olur dediler içeride mining sistemi vardı ve bir sürü laptop parçası pek bilgili insanlara benzemiyorlardı fakat babam benden çok mahalle pccisine güveniyor bilgisayarın nasıl birleştirildiğini dahi bilmiyordur fakat bana güveni 0 benim bilgisayarcıya güvenim sıfır ne yapmalıyım
Hatırladım hocamAaa hocam ben sizden güç kaynağı ve ekran kartı almıştım, şimdi forumda görünce tanıdım. (gtx660 - fsp 500watt psu)
Tatlı bir tesadüf.