Neler Yeni

Mahalle bilgisayarcısına monitör yaptırılır mı ?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Yerden yere değişir yaptırmadan önce fiyatını kesinlikle konuş. Eğer açmadan bir fiyat söylüyemem derse de telefonunu bırak ve açtıktan sonra fiyat için arasın seni. 200 300 TL bayılma boş yere. Monitör konusunda da yaptır yani pc değil bu içini açıp da bir parça almaz alırsa çalışmaz zaten.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Monitörümdeki görüntü kablosu bozuldu onun için monitörü yaptırmam lazım bir arkadaş gaziosmanpaşa’da bir yeri önerdi ama bilmiyorum gidebilir miyim sizce mahalle bilgisayarcısına güvenilir mi ?
bence hayır

Bergee

80+ Silver
Monitörümdeki görüntü kablosu bozuldu onun için monitörü yaptırmam lazım bir arkadaş gaziosmanpaşa’da bir yeri önerdi ama bilmiyorum gidebilir miyim sizce mahalle bilgisayarcısına güvenilir mi ?
Öneren benim ama emin ol doğru adrese gidiyorsun. Eski çalıştığım yer her türlü anakart tamiri yaptığımız ufak bir yerdi. Özellikle FSP ürünlerine çalışıyorduk "inverter,psu,ups" ürünleri için. Osiloskopundan tutun her şeyine kadar en ince ayrıntısına kadar arıza tespit yapılıp düzeltilen bir yer 6 ayda yaklaşık 1000 küsür fsp ürünü tamir ettik özellikle ups anakart deli gibi birikmişti. Her neyse için rahat olsun çok sağlam bir yerdir :) Bana çok şey kattı oranın patronu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektronik kartları tamir edebilecek biri varsa o da elektronik kart tamircisidir yani bilgisayarcının anlayabileceği bir iş değil :)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1080P 60hz ise sorun cıkartmam veririm ama 144hz ise gider servisine para ile yaptırırım daha iyi.

G.P.U

80+ Silver
Bilgisayar tamiri yaptırırken pek mahalle tamircilerine gitmeni önermem yada götüreceksen yaptırmış birilerine sor ben görüyorum her türlü parçayı dızlayabiliyorlar yada işini yarım yapıp sonra bir daha gelemeni bekleyebiliyorlar bir telefon ekran değişimin 400 tl kâr etmeye çalışanı biliyorum

Top Bottom