Görüntü kablosu bozulduysa monitör ne alaka orasını anlamadım ?Monitörümdeki görüntü kablosu bozuldu onun için monitörü yaptırmam lazım bir arkadaş gaziosmanpaşa’da bir yeri önerdi ama bilmiyorum gidebilir miyim sizce mahalle bilgisayarcısına güvenilir mi ?
Ben cok kez yaptırdım kendi bilgisayarcıma cünkü bizim ilkokulu yapıyordu zaten. Ama yerinden yerin de değisir.Monitörümdeki görüntü kablosu bozuldu onun için monitörü yaptırmam lazım bir arkadaş gaziosmanpaşa’da bir yeri önerdi ama bilmiyorum gidebilir miyim sizce mahalle bilgisayarcısına güvenilir mi ?
Eski monitör en az 8 yıllıktırGarantisi yok ise zaten daha iyi bir seçeneğin yok gibi elindeki şey bozulmuş zaten.
Benimde küçüklükten beri gittiğim bir bilgisayarcı vardı ama şimdi kapandı Esenler civarında hiç bilmiyorum iyi bir yer var mıBen cok kez yaptırdım kendi bilgisayarcıma cünkü bizim ilkokulu yapıyordu zaten. Ama yerinden yerin de değisir.
9 yıllık monitörse at çöpe gitsinEski monitör en az 8 yıllıktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde küçüklükten beri gittiğim bir bilgisayarcı vardı ama şimdi kapandı Esenler civarında hiç bilmiyorum iyi bir yer var mı
Economy.9 yıllık monitörse at çöpe gitsin
Aga istersen birkaç tane büyük çekiliş var bazı Kanalların insaAllah Abdullah abide yapar istersen katıl insaAllah sanada güzel bir monitör cıkarDemesi kolay ama para yok o yüzden yaptırmam lazım