Besim Tibuk
80+ Gold
(yorumsuz)
çok sevdigim bi abiyi hatırlattın bana...(yorumsuz)
yakaladın aferinKadir popcornoğlu da senin hesabın sürekli bi alt bi üst atıyon trollüyorsun ne geçiyor eline
evet.Eee ? Magazin sayfası mı burası ?
maks 13 yaşındasın profil fotosuna bak ** call of dutyden karakter koymuşsun forumlarda millete artistlik taslıyosun. basedmiş. Atatürke söven adam mı based? profile bak faiz karşıtlığı, allah rızası, kolay yoldan zengin olma hayali, paso yıllar öncesinin ikinci el ekran kartlarını kovalayıp kraldan çok kralcı olmak. neyse ileride düzelirsin belkiönemli değil kardeşim
-Ulan codden dediğin karakter,senden daha yaşlı bir oyundamaks 13 yaşındasın profil fotosuna bak ** call of dutyden karakter koymuşsun forumlarda millete artistlik taslıyosun. basedmiş. Atatürke söven adam mı based? profile bak faiz karşıtlığı, allah rızası, kolay yoldan zengin olma hayali, paso yıllar öncesinin ikinci el ekran kartlarını kovalayıp kraldan çok kralcı olmak. neyse ileride düzelirsin belki
kanka büyü biraz. ticari zeka var da siyaset miyaset ile ilgili de yorum yapma. suya zam gelme haberine cehaba falan yazmışsın daha oy kullanamıyorsun. mısıroğlu, perinçek, demirtaş gibi aşırı uç fikirlerin de peşine gitme. değişik ideolojilerin peşine gitmeden normal bir türk vatandaşı olarak da yaşamak mümkün.-Ulan codden dediğin karakter,senden daha yaşlı bir oyunda
-Evet Al sat yapıp kolay para kazanmak istiyorum doğrudur
-Faize zaten karşıyım
-Belki de yüzüne bakmayacağın parça birinin hayali eski ama bazılarının işini görecek türde
-Ulan codden dediğin karakter,senden daha yaşlı bir oyunda
-Evet Al sat yapıp kolay para kazanmak istiyorum doğrudur
-Faize zaten karşıyım
-Belki de yüzüne bakmayacağın parça birinin hayali eski ama bazılarının işini görecek türde
tamam açıkcası ben neredeyse bütün solcuları sevmiyorum(Ecevit hariç) ve şeriatçıyım bu yüzden Mısıroğlu gibi hocaları dinlemeyi seviyorum.CHP'nin yurt dışından dövizle borçlanmasından öyle demiştim,iyi günler dilerim dostumkanka büyü biraz. ticari zeka var da siyaset miyaset ile ilgili de yorum yapma. suya zam gelme haberine cehaba falan yazmışsın daha oy kullanamıyorsun. mısıroğlu, perinçek, demirtaş gibi aşırı uç fikirlerin de peşine gitme. değişik ideolojilerin peşine gitmeden normal bir türk vatandaşı olarak da yaşamak mümkün.