Neler Yeni

Mahremiyet ve gizlilik rehberi için öneriler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha Aygün
Merhaba arkadaşlar privacyguide ve privacytools gibi araçların Türkiye'de eksikliğinden kaynaklı bu projelere benzer bir proje yapmaya karar verdim.

Site hâlâ bitmedi ve geliştirilmeye devam ediyor, Github'da açık kaynaklı ve isteyen herkes katkı yapabilir.

Katkı yapmak için bilgiler:

Siteyi yavaş yavaş dolduruyor ve geliştiriyor, önerileriniz varsa konu altında belirtebilirsiniz.

Şuanki fikirlerimiz TailsOS, Tor Browser gibi araçların makalelerini yazmak, uzak durulması gereken uygulama/şirketler, kullanılması gereken tarayıcı eklentileri gibi sayfarda eklemek.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Alihan YILMAZ
Mayolu fotoğraflarını Instagram'da paylaşmazsın, mahremiyeti korumuş olursun. Bunun için bir tool gerekmiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

xTURANN

80+ Silver
"Mahremiyet" için Alihanyilmaz'in dediğine katılıyorum. Fakat "Gizlilik" Konusunda Amacınız Veri Sızıntısı v.b şeyleri engellemekse, imkanı yok gibi bir şey. ( Sosyal Mühendislik 1 saat değil 1 gün sürer, yine de kişi hakkında "gizli" denilen bilgiler elde edilir. )

Yine de başarılar diliyorum.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Alihan YILMAZ
Gizlenmek?
Microsoft'tan gizlemek istiyorsanız, Windows kullanmayacaksınız. Google'dan gizlemek istiyorsanız Google ve Android kullanmayacaksınız. Amerika'dan gizlemek istiyorsanız işiniz kötü. Microsoft, Google, Yahoo, Apple, ve hatta Linux ve BSD Amerikan kuruluşları. TOR da Amerikan Deniz Piyadelerinin piyasaya sürdüğü bir tarayıcı. (Askeri bir yazılım)

Benden gizlenecekseniz benim evime saklanmayacaksınız.

Top Bottom