Neler Yeni

Mail hesabım çalınmış olabilir mi?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Az önce böyle bir reklam maili geldi. Bu tip oyunları oynamam e postamıda nereden almış bilmiyorum. Mailim çalınmış olabilir mi?
Saçma reklam:
3D4D886E-054C-4E47-BA9F-1AC70CCDC05B.png

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gelen reklam maili ile çalınmanın pek bir alakası yok.
Google hesabının güvenlik ayarlarından son giriş yapılan yerlere ve cihazlara bak. Şifreni de değiştir.

Messinin kramponu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelen reklam maili ile çalınmanın pek bir alakası yok.
Google hesabının güvenlik ayarlarından son giriş yapılan yerlere ve cihazlara bak. Şifreni de değiştir.
Hocam çalınma olma ihtimali var mı? Sadece mail geldi fakat ilk defa böyle bir şey görüyorum. Daha önce buna benzer bir şey gelmedi.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hayır neden çalınma ihtimali olsun. Niye öyle düşünüyorsun onu da anlamıyorum. Reklam maili her zaman gelir. İçeriği senin kontrol edebileceğin bir şey değil.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Allah bilir nereden bulmuşlardır. Bir yerlerde tıklamışsındır mutlaka ya da 3 taraflarla mail hesabını paylaşan bir yerlere üye olmuşsundur vs. Yani doğrudan sana mail gelmesi bir tehtid değil. Maili açma ya da bir şeylere tıklama yeter. İçin rahat etsin dersen de şifreni değiştir rahatla.

Messinin kramponu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah bilir nereden bulmuşlardır. Bir yerlerde tıklamışsındır mutlaka ya da 3 taraflarla mail hesabını paylaşan bir yerlere üye olmuşsundur vs. Yani doğrudan sana mail gelmesi bir tehtid değil. Maili açma ya da bir şeylere tıklama yeter. İçin rahat etsin dersen de şifreni değiştir rahatla.
Yani bu sadece basit bir reklam. Sıkıntı yok mu demek istiyorsunuz?

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Epic games in ücretsiz verdiği oyundu kardeşim bir kaç gün önce hesabıma ekledim. O kadar sıkıntı yapma. İki faktörlü doğrulamayı etkinleştir şifreni değiştir maksat için rahat etsin. Başka da birşeye gerek yok. 🙋‍♂️

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kafaya takacak bir şey değil. Yine de iki adımlı doğrulama açık olsun. Haveibeenpwned sitesinden kontrol et, pwned çıkarsa şifreyi de değiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan Topcu
Az önce böyle bir reklam maili geldi. Bu tip oyunları oynamam e postamıda nereden almış bilmiyorum. Mailim çalınmış olabilir mi?
Saçma reklam:Alıntıyı görüntüle
Maile gelen bir reklamsa sıkıntı olmaz herhalde fakat durup dururken herhangi bir site uygulamadan mesela Twitchten bir hesap doğrulama gelir ise bir sıkıntı vardır

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam rastgele mail girme ihtimali bile olabilir, benim adım soyadım olan bir mail hesabım var ve bütün kişiler o maille banka hesabı açıyorlar. kötü niyetli olsam girip bakacağımda direkt mailimi çıkart diyip çıkartıyorum.

Umut00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut
bazen oyunlara veya bi yere giriş yaparken bi kullanıcı sözleşmesi bide bilgileriin ticari olarak pazarlanması seçeneği var bence oradan olmuş olabilir

Top Bottom