Neler Yeni

Maili tamamen üstüme alma

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Kaydettiği bir telefon yok valorant için alıyorum. Büyük ihtimalle hepsini e-pin ile aldı normal valorant tan almak daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki o maili silsem
alıcağın çocuktan kullandığı epinleri iste ilk maili silmen vs önemli değil eğer çocuk hesabı geri çekerse sende geri çekme şansın olur epin ve mail sayesinde

Bir de nasıl geri alabilir ki? İlk maili ona ait değil artık bende
orada ilk mail sende mi değil mi diye sorulmuyor ilk maili bilirsen alırsın hesabı

alıcağın çocuktan kullandığı epinleri iste ilk maili silmen vs önemli değil eğer çocuk hesabı geri çekerse sende geri çekme şansın olur epin ve mail sayesinde

orada ilk mail sende mi değil mi diye sorulmuyor ilk maili bilirsen alırsın hesabı
son olarak şöyle bir tavsiye verebilirim hesabı aldıktan sonra düşük fiyatta bir epin al ve hesapta kullan çocuk bu epini bilmeyecek sen bileceksin böyle bir avantaj sağlayabilirsin

xTURANN

80+ Silver
Bir de nasıl geri alabilir ki? İlk maili ona ait değil artık bende
Önce ilk maili geri alır, sonra hesabı.
Kullanmıyorum diye hesabı arkadaşıma verdim. 1 - 2 Yıl Sonra, bu benim ilk hesabım. Bu hesabın ilk skinlerini ben kendim aldım diye düşündüm ve gittim aldım hesabı.

Daha Ucuz Olmasının Sebebi, Aynı Parayı sen yatırsan alırsın aynılarını. Tabii şuan valoda imkanı yok almanın ama mantığı bu.

Güven foruma, girişme bu işe..

Top Bottom