Neler Yeni

Mailime Gelen Saçma Reklam?

Outlook Android Uygulamasında mail adresimde dolaşırken "gereksiz" bölümünde şöyle saçma bir reklam gördüm.
Sanırım bel altı reklam, partner martner, performans merformans yazıyor. Bu tarz maillerden kurtulma yolu var mıdır? Google'da arattığımda kullanıcılarında başına geldiğini gördüm.
Ayrıca mail başında yazılan isim bile kime ait belli değil. Google'dan arattım bulamadım bile, rastgele mi gönderiyorlar bunları?

Mail;

Servus İnan Özberk,
hiç askıda kalmak istemedin mi? Birkaç fare tıklamasıyla, birkaç gün içinde her zaman ve her partnerle güçlü bir performans sergileyeceksiniz. her yaşta genç ve yaşlı erkekler için süper uygundur (18 yaşından itibaren) herkes için güvenilir etki çok çeşitli çalışan ürünler 2-4 günde en hızlı teslimat Paket gizli ve gizli olarak gönderilir.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
JLASDJKLASDJKLASDJAKLSDASJKL BU NE OLM JIOADJIAS. engelle bence aklıma bir şey gelmedi.

Ziona

80+ Silver
kanka gmailde mail (mili açınca) kısmında 3 nokta var üstte ordan aboneliği iptal ete pas böyle mailler geldikçe

• Konu Sahibi Konu Sahibi
JLASDJKLASDJKLASDJAKLSDASJKL BU NE OLM JIOADJIAS. engelle bence aklıma bir şey gelmedi.
Kimlik avı olarak Microsofta bildirdim ve gereksiz olarak seçtim. Bir de kalıcı olarak sildim.
Hocam sizde bakın mailinize, bunlar nereden buluyorlar bilmiyorum ama atıyorlarmış rastgele

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Kimlik avı olarak Microsofta bildirdim ve gereksiz olarak seçtim. Bir de kalıcı olarak sildim.
Hocam sizde bakın mailinize, bunlar nereden buluyorlar bilmiyorum ama atıyorlarmış rastgele
sende ayda 3 ile 5 cm arası bir boyut istiyorsan tıkla.

Dostum mailini her siteye yazmayı bırakmalısın :kizginpeepo:
Hocam her siteye derken?
Ben mail adresimi herhangi bir cinsel veya türevi bir siteye yazmadım, yazmam da.

Acaba internet üzerinden N11 tarzı sitelere girerken mi buluyorlar E-Posta adreslerini kullanıcıların?

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Hocam her siteye derken?
Ben mail adresimi herhangi bir cinsel veya türevi bir siteye yazmadım, yazmam da.

Acaba internet üzerinden N11 tarzı sitelere girerken mi buluyorlar E-Posta adreslerini kullanıcıların?
Olabilir, banada geliyor arada. Açıklamaka zorunda falan kalıyorum. Saçma işler.

Olabilir, banada geliyor arada. Açıklamaka zorunda falan kalıyorum. Saçma işler.
Size geldiği vakit bunları Outlook üzerinden kimlik avı veya gereksiz olarak Microsoft'a bildiriyor musunuz peki?

Ben biraz önce bildirdim, umarım bi daha gelmez böyle saçma şeyler.
Bir de bi yerde daha okudum, bu tarz mesajlar "gereksiz" bölümüne gidiyorsa eğer sorun yok diyorlar.
Bende "gereksiz" bölümünde gördüm bunu.

Bu maillerde bulunan herhangi bir linke falan tıklamadan bunlardan kurtulun diyorlar.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Size geldiği vakit bunları Outlook üzerinden kimlik avı veya gereksiz olarak Microsoft'a bildiriyor musunuz peki?

Ben biraz önce bildirdim, umarım bi daha gelmez böyle saçma şeyler.
Bir de bi yerde daha okudum, bu tarz mesajlar "gereksiz" bölümüne gidiyorsa eğer sorun yok diyorlar.
Bende "gereksiz" bölümünde gördüm bunu.

Bu maillerde bulunan herhangi bir linke falan tıklamadan bunlardan kurtulun diyorlar.
bende bildiriyorum. Birde benim iş gereği fazla gmail veya outlook hesabım var. Nasıl buluyorlar anlamadım :d

bende bildiriyorum. Birde benim iş gereği fazla gmail veya outlook hesabım var. Nasıl buluyorlar anlamadım :d
Bu maillerin gelmesinin bize herhangi bir zararı yok değil mi hocam? Linklere tıklamadıktan sonra tabi bahsettiğim.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,149