Neler Yeni

mailime sürekli microsoft kodu geliyor neden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
microsoft hesabınıza ilişkin tek kullanımlık kod istediğinizi aldık şeklinde her gün mail geliyor, her gün. neden olabilir bu? yanlışlık olsa, birisi yanlış yapmış olsa, sabahın 4ünde dahi geliyor. hesabıma mi girmeyi deniyorlar? merhaba ekran görüntüsünü ek ile paylaşıyorum.

Ekler

• IMG_20230427_153043.jpg
    IMG_20230427_153043.jpg
    258.3 KB · Hit: 340

NRxZero

80+
microsoft hesabınıza ilişkin tek kullanımlık kod istediğinizi aldık şeklinde her gün mail geliyor, her gün. neden olabilir bu? yanlışlık olsa, birisi yanlış yapmış olsa, sabahın 4ünde dahi geliyor. hesabıma mi girmeyi deniyorlar? merhaba ekran görüntüsünü ek ile paylaşıyorum.
Bendede instagram şifremi sıfırlamak için e posta geldi bugun şifre ve e postayı degiştim sende e posta şifreni degiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bendede instagram şifremi sıfırlamak için e posta geldi bugun şifre ve e postayı degiştim sende e posta şifreni degiştir
Benim hesabımı sanırım çalmaya çalışıyorlardı erken aydım bu sanırım 3. Çalma denemeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim, değiştireceğim

Benim hesabımı sanırım çalmaya çalışıyorlardı erken aydım bu sanırım 3. Çalma denemeleri
Tayland, hindistan vs oralardan denenmis hep, çok saçma. bir ara da Amerikadan giriş yapılmış hesabıma. nasıl oluyor bu ya?

Ekler

• Screenshot_2023-04-27-15-38-45-073_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-27-15-38-45-073_com.android.chrome.jpg
    543.8 KB · Hit: 736
Son düzenleme:

NRxZero

80+

Tayland, hindistan vs oralardan denenmis hep, çok saçma. bir ara da Amerikadan giriş yapılmış hesabıma. nasıl oluyor bu ya
Hackerlar büyük ihtimal ne yapalım ben bilmiyorumki bilgilerimizin hespini satıyor Allahın belaları

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hackerlar büyük ihtimal ne yapalım ben bilmiyorumki bilgilerimizin hespini satıyor Allahın belaları
şifreyi değiştirdim hocam, bir ara abd'den başarılı giriş olmuş. sonrasında da free olarak mailim verilmiş sanırsam. umarım bir daha olmaz..

NRxZero

80+
şifreyi değiştirdim hocam, bir ara abd'den başarılı giriş olmuş. sonrasında da free olarak mailim verilmiş sanırsam. umarım bir daha olmaz..
Olursa direkt e posta degişikligi ben degiştirdim yan hesap duruyordu hiç ugraşmayın hackerların girmeye ćalıştigi veya girdigi hesaplarla silin yeni e posta açın.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,707
İsim
Muhammet Çağrı

Tayland, hindistan vs oralardan denenmis hep, çok saçma. bir ara da Amerikadan giriş yapılmış hesabıma. nasıl oluyor bu ya?
vpn açmışlar kanka işte.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Yunus Emre Arslan
Banada hep geliyo umursamıyom

Top Bottom