tunazadeeq
80+ Bronze
- Bütçe
- 300
iyi bir makrosu olan kaliteli beni 2-3 sene götürebilecek bir Kablolu Mouse
Makroları var değil mi?Rival 3 olabilir indirimle veya razer viper mini
Razeri bilmiyorum ama SteelSeries 2 tane vardı yanlış hatırlamıyorsamMakroları var değil mi?
Şimdi bir araştirma yaptım 2 ürünün de uygulamasından makro ekleyebiliyoruz. İlginiz için teşekkürler.Razeri bilmiyorum ama SteelSeries 2 tane vardı yanlış hatırlamıyorsam
Bende var elim büyük ama rahatça kullanıyorum kankamPUBG de bana ban yedirten mouse elin büyükse bakma bile
Logitech G G300S Optik Kablolu Oyuncu Mouse, 2.500 DPI Çözünürlük, 9 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, Programlanabilir Aydınlatma, Sağ ve Sol Elle Kullanım, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G300S Optik Kablolu Oyuncu Mouse, 2.500 DPI Çözünürlük, 9 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, Programlanabilir Aydınlatma, Sağ ve Sol Elle Kullanım, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mouse yi pençe şeklinde tutuyorsan rahat edersin tabiBende var elim büyük ama rahatça kullanıyorum kankam
Neden ban yedin laPUBG de bana ban yedirten mouse elin büyükse bakma bile
Logitech G G300S Optik Kablolu Oyuncu Mouse, 2.500 DPI Çözünürlük, 9 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, Programlanabilir Aydınlatma, Sağ ve Sol Elle Kullanım, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G300S Optik Kablolu Oyuncu Mouse, 2.500 DPI Çözünürlük, 9 Programlanabilir Tuş, 1 ms Bildirim Hızı, Programlanabilir Aydınlatma, Sağ ve Sol Elle Kullanım, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şu makroyu pubg de kullandım tekli silahlar biraz daha seri ateş edebiliyordum. 2 hafta içinde banı yedim .d csgo 2 sene kullandım yemedimNeden ban yedin la
Cs de ban yesen şaşırdım ztn xdŞu makroyu PUBG de kullandım tekli silahlar biraz daha seri ateş edebiliyordum. 2 hafta içinde banı yedim .d csgo 2 sene kullandım yemedim
haklısın valla .dCs de ban yesen şaşırdım ztn xd