Maks. 200tl bütçe ile alınabilecek mekanik klavye var mı?

kelomerosan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
854
Direkt rgb olmasına gerek yok ama bir ışığının olması gerek. Rgb olursa artı olur tabiiki. Yüzyıllarca dayansın istemiyorum ama önümüzdeki 2 sene mümkünse bozulmayacak bir klavye var mı bildiğiniz veya kullandığınız? 2. el olur.

Direkt RGB olmasına gerek yok ama bir ışığının olması gerek. RGB olursa artı olur tabiiki. Yüzyıllarca dayansın istemiyorum ama önümüzdeki 2 sene mümkünse bozulmayacak bir klavye var mı bildiğiniz veya kullandığınız? 2. el olur.
Red mi blue switchmi

Direkt RGB olmasına gerek yok ama bir ışığının olması gerek. RGB olursa artı olur tabiiki. Yüzyıllarca dayansın istemiyorum ama önümüzdeki 2 sene mümkünse bozulmayacak bir klavye var mı bildiğiniz veya kullandığınız? 2. el olur.

Mavi olan daha sesli ve tuşa basmak için uygulanan kuvvet daha azdır.
Kırmızı olan switchin sesi daha tok ve uygulanan kuvvet daha fazladır.
Yanlışın var RED Switch lerde uygulanan kuvvet daha az.

Yani ikisini yan yana aynanda denemeden bilmek zor gibime geldi. Ses çok önemli değil ama aşırı ses yapması da iyi olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Red daha iyi geldi

ÇÖP
Direk bu siteden RED switch modelini aldım gayet memnunum. BLUE alma hem basış kuvveti daha fazla hemde bir zaman sonra sesi sıkıyor ve başını ağrıtıyor.

Yani ikisini yan yana aynanda denemeden bilmek zor gibime geldi. Ses çok önemli değil ama aşırı ses yapması da iyi olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Red daha iyi geldi
Tavsiyem red switchdir.

Benim kardeşim red aldı keşki blue alsaydık, sesi mükemmel mavinin

ÇÖP
Direk bu siteden RED switch modelini aldım gayet memnunum. BLUE alma hem basış kuvveti daha fazla hemde bir zaman sonra sesi sıkıyor ve başını ağrıtıyor.
Teşekkürler. O zaman hemen eski cynosayı satıp alıyorum. Yardımın için müteşekkirim

Benim kardeşim red aldı keşki blue alsaydık, sesi mükemmel mavinin
Bir zaman sonra çok kafa ütülüyor ve basış kuvveti daha fazla oyun oynayacak adam RED switch almalı basış kuvveti daha az tepkime süresi daha fazla.

Geri