Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Alınır Mı?

Bu ürünü aldım açıkçası https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FQ2QCQYF/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Ses konusunda problem yok fakat sıklıkla oyun oynayan birisi değilim. Bazı tuşlara koysam da yeterli. Gelen switchler iyiyse iade edebilirim aldıklarımı.
hocam ben de f87 pro kullanıyorum v4 siwitich ler gayet iyi bence hem basma hissiyatı hemde sesi gayet güzel
bitek şu tuşlar ışık geçirmiyor çok sinirimi bozdu :D

hocam ben de f87 pro kullanıyorum v4 siwitich ler gayet iyi bence hem basma hissiyatı hemde sesi gayet güzel
bitek şu tuşlar ışık geçirmiyor çok sinirimi bozdu :D
Evet o konuda haklısın, fakat ileride tuşları değiştirilebilir sanırım keycaps diyorlar. Custom olması bu açıdan gayet iyi.

Sen bilirsin seversen iade etmezsin
Belirtiğiniz switchleri not aldım hocam teşekkür ederim belki gelen switchler yeterli bile olabilir.

Bunun lightning switchli olanını kullanıyorum. Tavsiye ederim. Tek eksisi kablolu olması.

Bunun lightning switchli olanını kullanıyorum. Tavsiye ederim. Tek eksisi kablolu olması.

Aldım F87'yi o kadar çok iyi ürün var ki kafa çok bunalıyor, direkt çektim F87'yi artık.

Tkl klavye istiyorum, bide kulaklık ve mousem razer bu klavye alınır mı? Çok fazla çift tıklama sorunu oluyormuş.

Tkl klavye istiyorum, bide kulaklık ve mousem razer bu klavye alınır mı? Çok fazla çift tıklama sorunu oluyormuş.
Bu attığım model TKL'ye yakın. Yalnızca numpadi yok. Razer'ın hiç bir ürününü önermem. Kulaklık dahil hangi modelini aldıysam 1 yıl geçmeden arıza verdi. Parasını kesinlikle hak etmeyen ürünleri var. Çinliler artık daha iyi vallahi. 3K'ya manyetik klavye aldım bozulsa bile bi daha aynı bütçeye alabilirim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,849
Üyeler
184,849
Son üye
swanchez
Geri