Neler Yeni

Öneri Maks 2k klavye önerisi

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Buğra
Normalde steelseries apex 3 tkl alacaktım ama membran klavyeler mekaniklere göre daha kısa ömürlüymüş ve kimse membran önermiyor ben şahsen sessiz istediğim için membran seçecektim ama sessiz olacak diye kalitesiz bişey almak istemiyorum mekaniklerde kırmızı switch sessiz deniyor öneri yaparsanız sevinirim siyah ve minimal bir tasarım istiyorum

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Selam dostum bulursan bana da pm atar mısın? Bu arada laptop nerede imzanda yok :D

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam dostum bulursan bana da pm atar mısın? Bu arada laptop nerede imzanda yok :D
hocam laptoptan çok memnundum fakat her laptopta olduğu gibi fan sesinden artık bıktım ve iade ettim sistem topladım 🙂

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
hocam laptoptan çok memnundum fakat her laptopta olduğu gibi fan sesinden artık bıktım ve iade ettim sistem topladım 🙂
haha iyiymiş bende de senin sisteme benzer zaten imzada var 5600lü var ama laptop masada yatıyor öyle. Birini satacağım bakalım hangisi.

Klavye de indirim bende bulamadım geçen gün asus rog scope vardı, %30 kadar indirimliydi kaçırdım onu. 3k vermek gerekecek gibi.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ajazz ak 992 edıt : sıyah ve mınımal ıstedıgınız sonradan gordum sory

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bu markayı pek bilmiyorum hocam iyi bir marka mı ki ve tamamen siyah modeli yok mu
kendım yurtdısından aldım belkı konuya denk gelmıssındır whatgeek ten aldım ama amazondada war ordan alabılırısn kırmızı swıtch benımkı ses konusunda bende cok ongyargılıydım hanı cok kafa sısırırımı dıye ama suan klavyeye bastıkca basasaım gelıyor

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Buğra
Logitech g213 en iyi membran
Membran klavyeyi nedense çok önermiyorlar hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendım yurtdısından aldım belkı konuya denk gelmıssındır whatgeek ten aldım ama amazondada war ordan alabılırısn kırmızı swıtch benımkı ses konusunda bende cok ongyargılıydım hanı cok kafa sısırırımı dıye ama suan klavyeye bastıkca basasaım gelıyor
cherry mx switch mi kullanıyor hocam

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Adem Daşdemir
mekanik almak istiyorsan membran almanın anlamı yok tavsiyem “gamebooster g918” veya bütçen varsa “Steelseries apex 7 tkl” alabilirsin

ProfessionWolf

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Buğra
knk uzerınde kendı markaları yazıyoz kendı switch lerı
şimdi gördüm hocam tam içime sinmedi gibi nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:

mekanik almak istiyorsan membran almanın anlamı yok tavsiyem “gamebooster g918” veya bütçen varsa “Steelseries apex 7 tkl” alabilirsin
hocam membran almak istemiyorum demiyorum sadece daha kısa ömürlü ve gecikmesi fazla diyorlar ondan dolayı soğudum yoksa apex 3 tkl direk alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,927
Üyeler
159,066
Son üye
Xcartima
Top Bottom